自燃阿叔扮休班警在先

581 回覆
1020 Like 15 Dislike
你起起佢底就知咩事
報驚查下先囉
警察爭取嘅係和平穩定, 你哋爭取嘅係混亂同恐怖, 每一個市民都有眼見
- Completely withdraw extradition bill
- Holistic withdrawal of unjust charges
- Independent commission of inquiry
- No riot labelling
- Authentic universal suffrage

Make C.H.I.N.A. a censored word.

1112三罷
香港人報仇
硬係覺得比人私了既往往係罪不致死
淘大打人13拳果 d級數既賤格廢老就硬係走得甩
利申唔割 只係有 d 感嘆
感嘆唔讚好, 下次小心你都畀人燒埋
睇左片,邊度有講?
tui
唔知頭唔知尾
點都信手足先啦
好人好姐點會被人燒

不過如果最後事實係個自燃大叔係無武器而無攻擊力既話, 我會覺得over左

都唔會割
屌你收皮啦撚樣
梗係可以保護自己,咁咪打9佢一身囉。
咩叫放少少雞尾酒,依家個條友命危緊。
唔係每個人都值得俾火燒,
唔係燒每一個人我都會反對。
例如之前開車撞斷女仔腳條友,拎刀斬人嗰d就真係會拍手掌話抵撚死。
冇武器都比狗開槍射
呢D唔過份
pushhh
乖啦 翻香土啦
推上去
大家睇到啦
手足自衛 合情合理
我認同,你話我左膠我都係咁話
如果你話黑警點點點,所以自己做乜都得既話
我地依家所謂抗爭根本就係自己俾自己一個道德高地
自己人係度自稱義士。
要block既隨便,你地咪又係同d廢佬藍屍一樣,塞個頭落lone,講野俾自己聽,自己圍爐。

我唔會話點人火果個係義士,佢係應該俾人拉,咁先係彰顯法治。我理解違法背後既思想同情感,唔代表我要同意個行為。

你話我鍵盤戰士既我ok,因為我係。不過講完既,麻煩你地聽日心口貼張紙,寫低自己個id,拉成一條人鏈,圍起警察總部。

出一張嘴,好易,我都得。
一班人圍爐,好舒服,冇乜爭執
一個社會出嘴,圍爐,貪舒服,唔會有進步。

要block既,自便,呢個係你既自由。
要講既,我會照講,呢個係我既自由。
唔會既
但我唔會去鬧手足
又點會比人燒呢?
冇話唔可以私了,但私了應該係對等程度。
若果呢個阿叔係拎住把𠝹刀,我會認為佢抵撚死。
我唔係同情嗰阿叔,但香港中立撚冇意見撚真係有好多。
呢件事一發生,藍絲可以煲大嚟講,會改變到好多人嘅立場。並唔係每個人都好似連登仔咁深黃㗎
D
鬧就比人燒係可接受?打都算,燒係好易死人,好返都一世。
推 一定唔割
第一用有公權力同武器嘅黑狗同冇權力普通市民比較根本唔合理
第二,彰顯法治唔係單向,法治係依法管治
冇依法管治何來法治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞