[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(9)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

我實認住你架。馬雲咁既樣嘛

真。馬雲樣

馬雲好似唔係方力申樣架喎~

有料爆

連登万刀甲唔係未聽過呀嘛? 好打極有限喎~

我真係未聽過 話佢万刀甲係咪因爲游水咋

唔係呢~ 個個都話佢係万刀甲架~

無圖無真相

真。馬雲樣
搵得番喇,首先唔該曬你地先
現實稱呼:Harry
問題:同鐘意果個女仔可唔可以一齊?

你:杯8
對方:高塔
關係:劍王
未來:杖3
唔多覺 可能要等非常耐先有機會
維持現狀比較好

但係我有d野唔明
其實佢宜家對我冷淡左好多
我feel到佢好似想避開我咁
係咪已經等如完全冇機會
定還是等下或者會有轉機?

我都想市區 我住新界山區咋 無地鐵呀屌你

邊到

將軍澳地區就可以

將軍澳

屌,冇雷公咁遠

你過黎我咪請囉

我考救護果日就黎
去百勝角呀屌佢老母,過去都個幾鐘

你幾時考呀。我下個月飛架啦wo

有錢人住市區係唔同d 我呢d鄉下仔比mtr禁住搶

邊到

將軍澳地區就可以

將軍澳

屌,冇雷公咁遠

好遠啊

你係咪屯門?
有無人聽日文歌

邊類型日文歌

最近聽緊BACK NUMBER
佢地D歌勁多都係講溝唔到女FF, 聽得好撚SAD

未聽過,玩咩架

https://www.youtube.com/watch?v=ufDRyK4u-R4

Ok wo

我識日文所以知佢地唱d野其實好慘

果然係hku高材生
有無人聽日文歌

邊類型日文歌

未聽過,玩咩架

https://www.youtube.com/watch?v=ufDRyK4u-R4

Ok wo

仲咩聽慘情歌

警棍係手臂既延伸,朱警司教

真。馬雲樣

有料爆

虧妹唔講得大話嫁

我冇呀~ 我冇呀~

虧妹

虧妹今晚要甩牙

講真話都要甩大牙?
你呃人話自己馬雲樣咁你個鼻咪長過手臂?

係咪講緊我

比你認下叻啦

多謝晒,請食飯

你過黎新界山區咪請

同區姐

唔同。我都唔係東鐵線

都係新界

都係新界東

鄰居

邊到

將軍澳地區就可以

將軍澳

屌,冇雷公咁遠

你過黎我咪請囉

我考救護果日就黎

應該4月尾-5月

有料爆

無圖無真相

真。馬雲樣

你行開啦問你咩
最近得罪咗個朋友, 有冇人幫我占下有咩方法 搞返掂

不如直接講咩事

唔講得

軍官巴打, 幫我打過尖

點樣占方法

現況 問題 建議
其實鍾意點抽咪點抽,我而家都係咁
有時用時間之流之後都係咁補牌睇細節,隨心既姐

冇緣bro 你5分鐘內放到名 我幫你開

我第一刻見到個結果笑左

1 錢8
2 正義
3 隱士
4 命運之輪
5 錢10
6 劍7 <----WTF?
7(建議) 審判

你會點解果幾張牌

我唔識解劍7果張 好奇怪
人地覺得你係啲類似根根計較既人(唔識講 又唔可以叫固執)
你覺得人地係一個好勤力既人 好希望可以係任何一方面都可以做得比較好
你覺得你地呢刻既關係其實已經停滯左
但對方就反而覺得關係有一個轉變 (變差掛 變疏遠)
你好希望同佢繼續一個好stable 既朋友關係
但對方就....希望大家存在隱瞞?
審視自己 誠懇地道個靚歉 希望得到原諒

有冇對應既位睇下

http://home.so-net.net.tw/wwlcom/02/list_d/06-01.htm

將軍澳地區就可以

將軍澳

屌,冇雷公咁遠

你過黎我咪請囉

我考救護果日就黎

應該4月尾-5月

咁無啦 我4月頭走

邊到

將軍澳地區就可以

將軍澳

屌,冇雷公咁遠

你過黎我咪請囉

我考救護果日就黎

應該4月尾-5月

比心機

將軍澳地區就可以

將軍澳

屌,冇雷公咁遠

你過黎我咪請囉

我考救護果日就黎

應該4月尾-5月

咁無啦 我4月頭走

走去邊?!
搵得番喇,首先唔該曬你地先
現實稱呼:Harry
問題:同鐘意果個女仔可唔可以一齊?

你:杯8
對方:高塔
關係:劍王
未來:杖3
唔多覺 可能要等非常耐先有機會
維持現狀比較好

但係我有d野唔明
其實佢宜家對我冷淡左好多
我feel到佢好似想避開我咁
係咪已經等如完全冇機會
定還是等下或者會有轉機?

我有野想發表,不過9up緊唔得閒

屌,冇雷公咁遠

你過黎我咪請囉

我考救護果日就黎

應該4月尾-5月

咁無啦 我4月頭走

走去邊?!

澳洲
有無人聽日文歌

邊類型日文歌

未聽過,玩咩架

Ok wo

仲咩聽慘情歌

自虐

警棍係手臂既延伸,朱警司教

真。馬雲樣

有料爆

虧妹唔講得大話嫁

我冇呀~ 我冇呀~

虧妹

虧妹今晚要甩牙

講真話都要甩大牙?
你呃人話自己馬雲樣咁你個鼻咪長過手臂?

好好笑

有料爆

無圖無真相

真。馬雲樣

你行開啦問你咩

代言人

不如直接講咩事

唔講得

軍官巴打, 幫我打過尖

點樣占方法

現況 問題 建議

我第一刻見到個結果笑左

1 錢8
2 正義
3 隱士
4 命運之輪
5 錢10
7(建議) 審判

你會點解果幾張牌

你覺得人地係一個好勤力既人 好希望可以係任何一方面都可以做得比較好

有冇對應既位睇下

http://home.so-net.net.tw/wwlcom/02/list_d/06-01.htm

打出黎,唔得閒開link
現實稱呼:啊花
問題:未來3個月愛情運

未聽過,玩咩架

Ok wo

仲咩聽慘情歌

自虐

iktf

不如直接講咩事

唔講得

軍官巴打, 幫我打過尖

點樣占方法

現況 問題 建議

我第一刻見到個結果笑左

1 錢8
2 正義
3 隱士
4 命運之輪
5 錢10
7(建議) 審判

你會點解果幾張牌

有冇對應既位睇下

打出黎,唔得閒開link

1‧代表你對對方的看法。
2‧代表對方對你的看法。
3‧代表你認為目前雙方關係。
4‧代表對方認為目前雙方關係。
5‧代表你期望未來雙方關係的發展。
6‧代表對方期望未來雙方關係的發展。

將軍澳地區就可以

將軍澳

屌,冇雷公咁遠

你過黎我咪請囉

我考救護果日就黎

應該4月尾-5月

咁無啦 我4月頭走

等你番黎

無圖無真相

真。馬雲樣

你行開啦問你咩

代言人

馬雲代言人定方力申代言人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞