[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(9)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
d蚊又出晒黎,晚晚半夜醒左比佢地整到訓唔番就好燥

打死佢地

打死佢地

睇唔到
現實稱呼: Ray
問題: 黎緊畢業想問下搵唔搵到工
現實稱呼:樂
問題:想問同男朋友感情未來半年好唔好?
唔該哂

你問得就一定唔好啦,係咪鬧完交冷戰緊,男朋友高瘦,學歷ok, 有少少面尖,唔花心,人緣ok,家境小康
你就有d baby face, 唔高,中等身材,同一般女件差唔多無嘜特別之處,學歷就男朋友高d,家境ok唔算好好,至少唔使擔心住果下,一係居屋一係自置公屋,講住咁多先

你地未見雙方家長

喊乜鳩

喊乜鳩

師父呀
唔該哂

你問得就一定唔好啦,係咪鬧完交冷戰緊,男朋友高瘦,學歷ok, 有少少面尖,唔花心,人緣ok,家境小康
你就有d baby face, 唔高,中等身材,同一般女件差唔多無嘜特別之處,學歷就男朋友高d,家境ok唔算好好,至少唔使擔心住果下,一係居屋一係自置公屋,講住咁多先

你地未見雙方家長

又感應樣

打死佢地

睇唔到

開燈訓

打死佢地

睇唔到

開燈訓

會嘈住屋企人
唔該哂

你地未見雙方家長

又感應樣

感應
係咪要問問題先感應到
現實稱呼:阿發
問題:想問吓嚟梗依一年會有咩轉變比起往年各方面
唔該哂CHING👋🏾
現實稱呼: 活哥
問題:想問黎緊一年既感情運
唔該哂

戒打j,戒邪淫

言下之意係咪姐係唔打丁就會易有囡

好似係關相由心生 氣場同浪費時間事

死啦
咁姐係啲囡囡一睇我就知我成日打飛機
尖娜

請問黎緊呢年愛情運如何
唔該晒
唔該哂

你地未見雙方家長

又感應樣

上個post的事啦,我copy返佢出來
所有塔羅師都罷哂工
進度永遠落後
唔該哂

戒打j,戒邪淫

死啦

你自己諗啦,我就唔贊成打,打少少最好都唔好
所有塔羅師都罷哂工
進度永遠落後

睇住我感應撻Q,邊有人敢出手
唔該哂

戒打j,戒邪淫

死啦

你自己諗啦,我就唔贊成打,打少少最好都唔好

打j都比人知道
所有塔羅師都罷哂工
進度永遠落後

知就好

打死佢地

睇唔到

開燈訓

會嘈住屋企人

開燈都會?
所有塔羅師都罷哂工
進度永遠落後

睇住我感應撻Q,邊有人敢出手

係因為你當左我係絲姐
現實稱呼:呀智
問題:會唔會有機會識到樓下寵物店我覺得好正既女店員?
巴打梳呀搵唔返個po無追
我#735
如果佢掛住個ex咁未來有無機會

邊個po735呀,突然彈句野出黎真係唔知你邊位

Po 5
謝大大
朗豪坊條電梯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞