做緊/考緊 政府 ws/ai/acw/to 入黎 (8)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
唔通我同你講,叫你唔好去見咩
去見左,拎個經驗先啦
TO都唔洗讀degree 讀drgree不如去讀下D同畫圖有關既野好過
autocad civil3d microstation revit 學左依堆好過你去讀個degree啦
真係想要degree入左去先再慢慢讀都未遲 入到去大把時間你去讀
色盲連ws/to都冇份? Sure? 利申有個bodyshop ws2 fd有色弱
引導你 俾下hins咁
BLT佔10%IN得差你BL滿分都冇用 正常BL都食8成
Rejec offer or 做做下政府quit 以後都唔駛旨意入返政府認真
interview no show呢
唉,搵陣都係打電話去cancel
有冇師兄可以俾下意見
hd fg想考to,應該apply咩job儲經驗?

收銀ae?
做做下唔做,真係會以後入唔到既咩?
啲題目深唔深?係咪technical 多?
Quit政府仲會請返你?咪玩
唔關事,有人pro grade照彈出彈入,你表現正常,自己quit唔係被勸退,之後再考都係有能者居之,唔會blacklist
捐左覺得自己心安理得?
日日HEA到PK 等1800走人 對香港好
?

一邊時代革命
一邊入去做朝廷走狗?
由200萬人跌到得番80萬人
愈來愈失去人心
原來係咁 有大SIR同我地講有D舊同事 (TO/WS) QUIT左出去做私人之後後悔想入返黎 APPLY左好多次連IN都無份
果日邊止80 一定100+ 同埋200果次出師有名 反你惡法
我想問一句 係咪可以唔洗食飯 唔洗養家?
可以唔做野 出去革命?
如果係可以去到歷史咁樣 個個唔做野 出黎革命打杖 推翻個朝廷既 咁樣唔去打工幾咁閒
但問題依家唔係
大家都要養家 唔係話一句革命 就可以唔做野
唔搵錢 d野點買返黎 唔做野 邊到有錢

Btw我唔係想引戰 只係up下

同埋依條友係咪可以唔洗理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞