[3DS] MHXX討論區 (10) 我粒神石呢

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有冇巴打一齊打G2 KEY QUEST?

07-5892-1146-1768
想問下
同武器同怪物同屬性會點?
例如火武打火龍
睇弱點火龍對火係無效
咁姐係當冇屬性傷害?
定係會扣傷害?
我想知點解我著左成套大雪主都出唔到大雪主個BUFF
求好心人幫手過g2 key quest
22-0374-8144-8643

唔見
連青電都未死就出黎

應該青電就死就出

升爆未
帶定閃光 粉塵
其實key lch巴打知唔知道quentaro巴打訓隻慮係要做咩
其實key lch巴打知唔知道quentaro巴打訓隻慮係要做咩

隻龍

隻龍

次次打醒
有冇巴打一齊打G2 KEY QUEST?

07-5892-1146-1768

再開過

68-4617-8295-3823

升爆未

哦 原來係咁 THANKS
想問下
同武器同怪物同屬性會點?
例如火武打火龍
睇弱點火龍對火係無效
咁姐係當冇屬性傷害?
定係會扣傷害?

弱火係0既話火屬無效, 只計物攻
連青電都未死就出黎

應該青電就死就出

我諗應該係似燼滅5
限時出黎
求好心人幫手過g2 key quest
22-0374-8144-8643

唔見

再開左
34-4241-6713-2741

又冇
終於齊番人karen巴打係度?
打左咁多次原來先完左一場咋
56 3542 7014 8920
Hr4上5
求有巴打carry
G2緊急,求組團老山龍

11 4804 5183 9231
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞