[3DS] MHXX討論區 (10) 我粒神石呢

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
順道請問鍊金啲input能力會唔會影響output

定全random

我出親都係廢石

人廢鍊乜都廢好似係

網絡欺凌

學下惱惱羞巴打改石咪得囉

享受做礦工既樂趣 不了

定全random

我出親都係廢石

人廢鍊乜都廢好似係

網絡欺凌

攻擊20 達人15 3s 咪唔洗煩

sor
物攻去到300之後見切+3>攻大

信曬你

就算差都唔會差得幾遠

出超會心咪車尾燈都見唔到

出超會心就唔會問依條問題啦

我而家身痕試緊弓
蜘蛛: 集中 通強 變則 超會心 見切3 食磨姑

迅龍: 集中 貫強 變則 超會心 見切3 食磨姑 (想將集中轉增彈)

可否教路點出 集中 通強 變則 超會 見切3

首先你要有粒最少兩樣能力4加3s既石

冇咩事我出返去掘礦先喇…
G位鬥技場有無人知點出 想整會心珠3

定全random

我出親都係廢石

人廢鍊乜都廢好似係

網絡欺凌

攻擊20 達人15 3s 咪唔洗煩

有極限值

搵人開比你囉

sor
物攻去到300之後見切+3>攻大

信曬你

就算差都唔會差得幾遠

我而家身痕試緊弓

迅龍: 集中 貫強 變則 超會心 見切3 食磨姑 (想將集中轉增彈)

掘礦有冇攻略
19 7010 1951 7655 螳螂-2
咁易死
仆街打死左佢
黑炎裝 升lv 15 要 15*5 G位素材
但一場出勁少重殼厚鱗

我而家身痕試緊弓

掘礦有冇攻略

預咗掘返一千幾百場先出粒基本石咁
HR7 升hr 40-9997-6233-2745 唔該晒打
好撚多樹

我而家身痕試緊弓

掘礦有冇攻略

預咗掘返一千幾百場先出粒基本石咁

人地惱惱羞掘都唔駛掘
改個數就搞掂
So Salty
有冇人打超特殊許可
要HR100

張票要打鬥技場黑狼鳥
So Salty

都慣啦比佢單單打打左3個POST 而家又唔係玩老翻佢鐘意講咪講
47 0084 2151 8794
一人一任
47 0084 2151 8794
一人一任

無人收皮
想問下點解我買唔到ゲインorロスト(甩皮黑蝕龍弓),明明夠素材夠錢佢話我所持金不足。。
想問下點解我買唔到ゲインorロスト(甩皮黑蝕龍弓),明明夠素材夠錢佢話我所持金不足。。

所持金不足係唔夠錢喎

所持金不足係唔夠錢喎

BUG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞