[周同學RIP&黑驚死全家]NBA 19-20 常規賽討論區(21)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
黑人被美國黑警殺死都有一大班名人can't breathe
香港?究竟前世做咗d咩先做到香港人咁折墮
要奶共 不了
係美國反個政權反警察唔會有任何代價
但係中國係香港做就有
當然有代價唔係啲名人唔發聲既借口
講真 人地咁辛苦做到明星
好多時人就會因為自私而埋沒良心

可能到你係名人既時候
你都唔會出聲
你睇lbj個撚頭就知啦
唔出聲還唔出聲
奶共還奶共
諗起呢個post
https://lihkg.com/thread/1655716/page/1
講真佢呢D死黑鬼講完 完全無成本真係吹佢唔漲
雲爺爺
Clippers’ Kawhi Leonard on NBA’s fine of Doc Rivers over load management and health comments: “It’s just disappointing. It feels like they want players to play if they’re not ready. I’ve got to do what’s going to make me healthy.”
真傷呀
你係馬刺not ready到trade me
我反而想知lou 點解可以draw到foul
嬲啦
前一場30分 呢一場傷到出唔到 下一場就27分
少左3分

whosyourdaddy
出糧唔係出足82場
NBA第一人想做咩就做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞