有乜on9得過港豬希望共產黨大發慈悲畀品客當選?

57 回覆
23 Like 1 Dislike

哦,咁之後呢?

咁你重信唔信明天品客當選呀?你明唔明我講乜架?

我不嬲覺得林鄭贏鳩硬,屌薯片根本多撚餘

咁,,我同你想法一鳩樣,做乜鳩jer住我?

我同你唔同,我會重點屌林鄭囉,屌一個贏唔到嘅人做乜?冇意義架!你話香港人係港豬,但至小佢地唔係揀林鄭先啦!

咁我同你真係唔同,屌一隻共狗有柒用咩?要屌就直接屌狗主,雖然屌左都冇用

嘩,你好撚利害呀,請問你屌死左幾多共產黨呀

你係唔撚係盲架?我最後果句咪帶撚左頭頭盔囉。

咁你重信唔信明天品客當選呀?你明唔明我講乜架?

我不嬲覺得林鄭贏鳩硬,屌薯片根本多撚餘

咁,,我同你想法一鳩樣,做乜鳩jer住我?

我同你唔同,我會重點屌林鄭囉,屌一個贏唔到嘅人做乜?冇意義架!你話香港人係港豬,但至小佢地唔係揀林鄭先啦!

咁我同你真係唔同,屌一隻共狗有柒用咩?要屌就直接屌狗主,雖然屌左都冇用

嘩,你好撚利害呀,請問你屌死左幾多共產黨呀

你係唔撚係盲架?我最後果句咪帶撚左頭頭盔囉。

戴左頭盔唔屌得,你都on9

r

r

王小虎啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞