有乜on9得過港豬希望共產黨大發慈悲畀品客當選?

57 回覆
23 Like 1 Dislike
被共產黨統治左二十年,港豬竟然對共產黨一點認識都無,無知都有個譜啦。
被共產黨統治左二十年,港豬竟然對共產黨一點認識都無,無知都有個譜啦。

希望林鄭當選咪on9過囉

唔洗希望,共產黨話係就係。

所以唔好理政治先唔係港豬
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做
怪就怪香港D政治傳媒日撚日不停洗腦叫大家比D時間雜近平啦

我求撚其UP幾個節目同報紙,全撚部都幫習近平割席打飛機,共產黨都有好人既

大紀元,成報,左右大局,國情揭露,再加埋香港D濕9政黨,例如城邦派
全方位冇死角咁同你講共產黨都有好人,可以坐低慢慢同你傾
咁你明點解會有咁撚多你所講既港豬啦
得某個人既節目係不停叫大家唔會再對共產黨有任何幻想既姐, 果個就係郁民, 不過佢D支持者都當佢發UP風,10個有5個聽完都繼續對成報打J
唔係大發慈悲,係劇本一早寫好,我到而家都堅信聽日勝出既係曾俊華
唔係大發慈悲,係劇本一早寫好,我到而家都堅信聽日勝出既係曾俊華

咁好戲就不如拖長d
流選

所以唔好理政治先唔係港豬

埋都無用啦,班港獨JJ畀共國秒剎 ,共國放幾隻五毛入黎就攪到成班港豬互相殘殺,根本就唔同班,玩條撚咩!
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做

Common sense 黎,點解港豬對共產黨一點認識都無?呢二十年港豬係度做乜鳩?
怪就怪香港D政治傳媒日撚日不停洗腦叫大家比D時間雜近平啦

我求撚其UP幾個節目同報紙,全撚部都幫習近平割席打飛機,共產黨都有好人既

大紀元,成報,左右大局,國情揭露,再加埋香港D濕9政黨,例如城邦派
全方位冇死角咁同你講共產黨都有好人,可以坐低慢慢同你傾
咁你明點解會有咁撚多你所講既港豬啦
得某個人既節目係不停叫大家唔會再對共產黨有任何幻想既姐, 果個就係郁民, 不過佢D支持者都當佢發UP風,10個有5個聽完都繼續對成報打J

你咪埋,呢度d連登仔都日日貼d奶共報上黎打飛機啦,港豬就是咁柒蠢架啦。

咁大家一齊睇民賤聯工賊會明天齊齊轉軑啦,不過有時on9都有個譜啦,畀強國人見到我地咁無知咁蠢佢地愈來愈睇我地唔起架啦

樓主你見啦
俾john tsang上都唔代表大發慈悲架
呢度已經有人當係陰謀

兩件事來
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做

Common sense 黎,點解港豬對共產黨一點認識都無?呢二十年港豬係度做乜鳩?

之前老董腳痛同689要時間照顧個女都係共產黨自我反醒嘅行為,你好撚勁呀,香港全部都係港豬,你最撚勁呀 請問你港豬下一步應該點做呀?
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做

之前老董腳痛同689要時間照顧個女都係共產黨自我反醒嘅行為,你好撚勁呀,香港全部都係港豬,你最撚勁呀 請問你港豬下一步應該點做呀?

唔係港豬下一步想點,係問下共產黨想港豬點呀?明唔撚明呀?
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做

駁唔到就笠頂高帽俾人係咩玩法
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做

全香港得你唔係港豬,你最撚明啦,指點下啦
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做

駁唔到就笠頂高帽俾人係咩玩法

咁你又話我聽港豬可以點?
一個689已經收哂港豬皮,你覺得港共還有多少個689?明天又多一個啦
黃絲越撐
共產黨越唔想佢做

全香港得你唔係港豬,你最撚明啦,指點下啦

唔敢指點,你咪繼續發夢明天品客當選囉,人民勝利,共產黨怕左你班港豬 共產黨自動收皮以後聽哂港豬話囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞