菲林相機討論 40 (懷念牙black)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
圖都冇張叫人開價 傻閪
多人影咗,菲林廠商多啲空間生存都係好事
起碼唔會cut菲林先,柯達仲話起多啲廠生產菲林添
理撚得佢文青影菲林為打卡乜都好,幫手留住菲林呢個傳統就係好事
因為我想睇相 大家對新舊定義唔同
感覺巴打已經有心目中價
不如你直接同我講 我睇上網價格range都唔小 唔識開 又冇相睇 又唔知咩色
本身搵緊日本啲網 睇落比較多選擇
好 咁我去搵下 thank you
扑蛇唔係話電子垃圾架咩
做咩用t2
新手未明你講乜
不過會睇下咩離 thanks for ur opinion
睇死你手頭上機都冇 係度扮曬蟹
你條窮系撚有錢買t2咩
扑蛇有m奶係惡d既
起碼出返acros先,放長雙眼睇
最想佢出返fp100c
fp100c跟本唔應該cut啦,食屎狗黎
屌 好想玩番撕拉片
外國有間搞緊但睇sample shit到狗都唔撚屌
佢cut搞到想認真少少影即有都冇選擇
依家polaroid嗰啲質素全部唔穩定,instax都叫好少少
機身又係全部自動,搵部pro少少都冇,個測光又廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞