[IOS/AN] 少女前線 槍娘[7]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
又4:50:00
一定係2*, 嚇我唔到嘅

你用咩公式先

400 95 400 95

唔係MG公式一定出狙

傲嬌一隻

正啊

想問我應唔應該轉隻WA入隊 假設我夠核擴

同埋我有支左MK21 會唔會入到呢隊?

講多少少
我第一隊係2smg 3ar
依家呢隊二隊打夜戰好似唔夠力咁

講多少少

M16就唔好練喇,AR小隊一開始太食核心,你已經中伏
你用太多星數,5擴要一個月
SMG+AR打夜戰應該都幾大難度
要搵RF破甲
貼吧到見到

親愛的指揮官們,3月30日,【魔方行動PLUS】即將開啓!【歡鬧慶典】特別行動也將在4月1日開啓!在歡鬧慶典特別行動總分3000分的任務中,領取1800積分獎勵即可獲取「CZ-75」!為了配合四月愚人節,我們也給CZ-75設計了比較歡樂的技能動作[圖片]活動期間還有一個小彩蛋等待大家發現哦!

BTW要入最少一隻手槍,唔係你乜都睇唔到
貼吧到見到

親愛的指揮官們,3月30日,【魔方行動PLUS】即將開啓!【歡鬧慶典】特別行動也將在4月1日開啓!在歡鬧慶典特別行動總分3000分的任務中,領取1800積分獎勵即可獲取「CZ-75」!為了配合四月愚人節,我們也給CZ-75設計了比較歡樂的技能動作[圖片]活動期間還有一個小彩蛋等待大家發現哦!

https://tieba.baidu.com/p/5042672873
屌 cz75

講多少少

M16就唔好練喇,AR小隊一開始太食核心,你已經中伏
你用太多星數,5擴要一個月
SMG+AR打夜戰應該都幾大難度
要搵RF破甲

即係我應該用多隻rf代替m16a1?
thanks
M14+SV98 應該容易d擴
M14+SV98 應該容易d擴

M14 SV98 G43
夜戰要落手槍
主線隻 M4A1 洗唔洗練
RF夜戰係咪用加命中鏡好過暴擊鏡?

30號就黎料
要幾多lv先用得啲核擴
等唔切
夜戰要落手槍

咁如果落手槍係咪唔用隻sv98
我睇下我有咩hg先
要幾多lv先用得啲核擴
等唔切

10LV 30LV 70LV 90LV
70LV要用10LV既兩倍數量既核心
90LV要用10LV既三倍數量既核心
出多D 416啦
夜戰要落手槍

我睇下我有咩hg先

有無d係用得
2星手槍除左ppk仲有咩推介
夜戰要落手槍

我睇下我有咩hg先

有無d係用得

你隻PPK呢?

很想要
夜戰要落手槍

我睇下我有咩hg先

有無d係用得

你隻PPK呢?

係下面
無cap

很想要

咩黎
即係用ppk?
ppk係前面定後面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞