有無人覺得自己一世都唔會拍拖(17)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
我覺得自己應該係Lithromantic 唉 想拍拖都拍唔到
第一次聽呢個詞,點解你會咁覺得?
沒同女仔傾過計
沒女仔朋友
Lithromantic就係只可以鍾意唔鍾意自己嘅人,可以係自己心動先,但只要對方開始鍾意你就會覺得好辛苦唔想再繼續。我知聽落好似玩人咁但我真係無,我都有好幾次係咁樣明明自己係心動先,但一知道對方對自己都有好感想追自己嘅時候就會覺得好辛苦,就連講早晨早唞都覺得好嘔心,係,係去到覺得嘔心嘅地步。我查過係真係有人都係咁,屬於性單戀,我每次都好認真想同對方發展,內心都好渴望in relationship,但就真係每次都覺得太辛苦堅持唔到,試過係同對方食食下飯突然間完全無晒feel,對方返去contact自己就開始覺得煩。大家可以任鬧我,我都好憎自己咁樣。而家都唔再試了,怕hurt到人。
同學?同事?
我都冇異性朋友 之前有傾過計既都係同學/網上識
番工 沒女同事
番工就係番工 又沒女仔 又唔會出街抄牌
交友APP 我match到果啲全部sales來
一講半工讀 做緊pt sales 就知咩事
已經放棄左APP
我知唔親密呀,但我控制唔到自己感受。所以算喇,都係自己一個算,應該無問題掛(?)
Shxt, 點解我見到自己???
情況一樣,心動完但當知道對方有意時,會立刻潛水同埋抗拒接觸。

有冇得醫
唔知 ,如果有得醫就好
只係第一次聽呢樣野啫,唔會鬧既,因為唔理解
如果係一個普通朋友追你都會有呢種嘔心既感覺?
無錯,就係覺得唔舒服,如果佢係朋友嘅話做呢啲舉動就無乜嘢,但當你知佢係認真想追你嘅時候就覺得唔舒服。題外話:咁但話返轉頭追得你都唔會係咩普通朋友,一開始點都會有啲留意下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞