[A/I] 進擊的巨人Tactics 為抽五星角獻出你的心臟 (3)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你地會唔會買Sasha

買左 一陣試完話你知 買4次就一隻4星 買唒就5星 2cost
求白銀團長用後感呢隻我諗諗下都係唔抽,5 cost加攻但係要先扣20%血另外本身都已經每秒扣5.8%血,咁可能要撘無咁易死嘅角色先做到最高效能(吸血鬼、必閃兵長)或者白銀SP回血嗰個囡囡,唔係嘅話呢頭用完5 cost加完攻再撘隻4-5cost兵轉頭死晒就痾L了唔知呢個方向咁諗有無錯
你可咁諗,但係黃金都出咗隻減扣血速度,我估長遠發展白銀都會有

用後感:
以一隻範圍攻擊的角色(aoe) 打到過萬攻擊力算好好,雖然係扣得有啲快,但係佢正正係要扣血先會加攻,每少20%血就再加攻

諗起佢決死的領兵場面,真係好正,全場為團而戰

我就用兵長做隊長,so far加埋佢同沙夏都唔錯。佢招SP真係好OP,叫4隻出嚟,每隻打3下,每吓4K攻擊力。你仲要可以用回覆血量嚟續航

佢血量都有成萬,總體算唔錯,我個人係推薦你抽,頭先試過放2次SP可以有8隻兵,再加埋其他,好有調查兵團feel,用白頭佬開個SP就.....竟然係會計埋啲兵
我好簡單 見到係團長就抽
咬脷佬最尾有無加到300%攻我得600石,單抽搏定十抽好
唔敢答實你,但係見好多朋友都係單抽中
20次單抽無收穫
計機率應該10抽係易中啲 有一抽好似有提高機率
儲石儲到暑假先有得再抽
課金
又抽唔到聽日課隻sasha返黎算
窮啊,無錢課
其實抽曬石都無所謂,反正只會越出越勁,到下次儲夠石又可以抽到時嘅勁野
最衰今次可以買素材 即刻推左一堆上40熟
我都係努力啲打活動換素材
150真係好吸引
終於到左課金直接有索材同有特別角嘅時間,官方d活動之後可能會變得無某d角式好難打活動素材,零課玩家變相要爆肝了
到時轉俾你用btw 30%攻好爽
無敵
想請問二人團長任個100石點攞?我一直卡喺6上唔到7
三星過關
共同戰線inferor? 我淨係差呢個3星唔到 咁應該無可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞