深黃女僕Cafe 假嫁!

230 回覆
465 Like 89 Dislike
認同我#198講既野就到此為止

若果你係要繼續追擊的話請開新post同用不推文

小心真係藍嘅話,至少呢個po唔沉,可以比人睇晒中間啲內容,內容自己判斷,免得同路人上去伏左啦
藍唔藍就唔肯定 至少女僕cafe唔岩我
同埋我想講關於依間cafe 3個post都上曬熱門
所以無謂再令到依間fc 唔到既cafe更加岀名

同埋post主唔好再用一張ws圖就話fc左
如果咁都叫fc
我依張都當係fc啦
冇政治文宣 ......
一定唔算係黃店 ....
獨立思考啦!
屌你哋呢啲私怨就自己解決啦
個圈子又細,個市場又唔係大,證據都唔撚多件就post上嚟
whatsapp錄音你話你屋企有200個流浮山刀手都得架啦
根本呢啲嘢受眾太細真係藍定黃都WFC
你哋圍內個圈子有共識一齊出聲先再攞出嚟講啦OK?
國難當前你就係度添煩添亂
好似係有打手吹間野係深黃
有人出嚟指証驚人中伏,再繼續有人群起而攻之
幫間唔黃唔藍既鋪護航先出更多證據
做既人都係想人小心唔好中伏,你睇原po幾多人話上去啦
睇你個名都知道你支那人
我都係唔同你拗

變撚左私怨post
分唔清藍定黃就當中立打個和
唔得既話最低限度就用不推文回覆
總之咪阻熱門

屌,聽完個錄音更加覺得不知所謂
你話覺得旺角區危險,叫你離開旺角區就等於拒絕同路人上黎?
咁你話想上黎我理解埋做想上黎做免費雞前線天使又得唔得?

無正面回答無拒絕過就抺黑人地做藍店,呢條女其實先係最撚仆街果個,前線大撚曬?一句你係前線就要全世界讓路比你?老幾啊?

我覺得呢啲女就算比個店長爆返轉頭都可以
恥與為伍
唔知佢地中間發生左咩事
同埋冇話過人係藍店,都係擺左圖同錄音就咁大反應 同埋我朋友絕對唔係咩前線,唔做犯法野
但真係唔知有咩爆 定係你就係同條女有私怨
你岩你岩,真係無人話佢藍店,只係話警犬啦,假黃店啦,員工藍啦

咁撚柒樣都唔係叫抺黑?
你幫朋友定係護主犬啊汪汪
警犬活動係真有其事
話佢唔係深黃,冇話員工藍,其他人點諗我控制唔到
如果上面全部留言都係我,你講既咪make sense
睇名似你低賤D
樓主死全家
不過有時個價比實際貴好多
到依刻除左有人post過相同錄音外
Post主係消失左 人地都起碼有錄音呀 post主得個張ws圖 好難唔令人懷疑係抹黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞