深黃女僕Cafe 假嫁!

230 回覆
465 Like 89 Dislike
乜都唔問, 直接叫人遠離旺角... 比個女仔避一避可以有幾危險
不過我記得當日8,9點啲popo係朗豪坊個邊推緊去油麻地方向
係咪驚有魔法入鋪?
正如義載都叫你走魔法
炒車wo
On9 ,拉
正常
但如果有街客想上去尋求協助
店主係咪要搜左身先,依家個老細連問都冇問有冇魔法,就叫人遠離旺角
係呢啲大是大非嘅期間,除非殺人父母不共戴天之仇,真係深黃既話,冇乜理由拒絕同路人
要搞清楚先fc唔係咁fc

應該將ws對話錄影 而唔係分開一段段
事主唔係我身邊
而且片冇得遮icon,比到既資料係咁多,再有埋片就係等人上門,信不信由你
就算我攞到片出嚟,你都可以話我是但偽造一段一模一樣既WhatsApp對話出嚟
佢都話間鋪未去到藍咁仆街,但對老細好失望
反正係咪 我都唔會幫襯嫁喇
但係我個post有人話間野係雨傘有放人上去休息同充電喎

依個件事好矛盾
本身都冇客, 比唔比人上去都冇所謂 重可以做免費"廣告"

間野黃定藍就唔知, 但可以肯定個老細係仆街
信邊面你地自己決定
其實個重點唔係間野 我一路都屌緊既係點解得張ws圖就叫fc左
咁係咪求其放張ws圖就係fc左?
炒車炒到我都唔知自己有冇炒車
痴線,邊有人會叫人地上去傾政治
全世界都叫緊唔好同人講發夢經驗你叫人上去講政治???
快啲踢爆佢
又尻吹?無相無鋪頭名就係?可以套落好多鋪上面
攪警察event既得一間
范徐麗泰當年可以為咗英國離開香港流眼淚
而家咪又係奶共 有幾出奇
但係611有岀聲喎 611奶黃又奶藍?會唔會人格分裂架
間野好撚矛盾
可以咁講證實唔到依間野係邊一邊 就唔好推依間 亦都唔好唱衰
所有關於依間野既post就到此為止
主力推 行動post同其他已真係fc左既黃店
之前八月仲用警察做制服主題,出po有澄清話主題係一早決定好,深黃對警深仇大恨,一定唔會為左買左兩件衫而堅持cosplay
食盡兩家茶飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞