緊急!!黑警最新計劃大踢爆!!

357 回覆
3011 Like 40 Dislike
場運動都過左四個幾月,示威者既士氣冇減少過反而越黎越高昂,相反班狗開始亂,不攻自破,柒出國際。

示威者行到呢一步係因為和勇不割,咁班狗就緊係驚啦,就黎要被清算,所以佢地唸住分化和理非同勇武

近日班狗一d針對和理非既說話,其實唔係講比和理非聽,係講比勇武聽。等勇武覺得和理非唔知做乜,和理非做得唔夠,和理非拖累緊勇武。相信已經唔少人開始批評和理非,覺得佢地可以再做多d。但事實係我地可以行到呢一步,和理非佔左好大既功勞,雖然佢地既做法可能唔完美,但可以接受,要改善。

有人話班和理非企係度唔知做乜,但係佢地企左出黎,大家都已經係同行兒女,每個人都有自己既底線同包袱,相信大家既目的都係一樣。

兄弟爬山,各自努力
不割蓆,不譴責,不篤灰

呢兩句說話大家都聽得多,相信大家既意識都入曬血,冇咁容易中計既
你點知的
香港警察=支那人,賣港奸,曱甴!
香港警察專出賣香港人
各有各做,但絕不割蓆
和理非好有用

好多戰線係和理非打出黎

勇武 bb 當然有用唔使講
佢哋唔會成功!而家和理非已經有變成勇武嘅覺悟,講緊嘅係隨時還拖!打狗救人!橫死掂死,大家點都要博一舖,你依家見到啲大陸人咁樣殘害我哋, 依家我哋唔還拖第日大把機會俾我哋驚!所以係唔驚得,冇得縮㗎喇!
輕輕一推
岩聽 大家小心
正視聽
五大訴求,目標一致,就係同路人

真心宜家要轉打經濟戰啦!
捉咗咁多人 d popo 失曬控 無謂送頭呀
請認清我地係唔會夠有槍的popo打㗎
生意人講錢㗎啫 唔通同政府講心咩
只要同商界攬炒 (個個星期和你shop,罷食,裝修etc) 港府咪要跪低,同時會揾邊個祭旗呀?
之前就想割勇武
點知香港人進化左
核彈都唔割
而家想人割和理非
如果衰埋佢地食得屎
核爆都割唔走
曱甴近平
甴近平
甴曱平

等你班黑警比人清算咗先再考慮吓割
包皮

Push
唔認同佢地驚
和理非係黃色經濟圈嘅命脈,當前線成日唔夠錢甚至連三餐都有困難,能夠懲罰黃店同瘋狂做文宣嘅就係和理非
所以唔好再屌和理非無用了
而家濫補和理非,純粹想突顯和仔唔識反抗,轉頭再上連登恥笑,挑起勇武心入面恨鐵不成鋼嘅情緒
唔殺狗講乜撚都無用
而家問題係前線無武器
和理非要Upgrade 做Weapon Provider
全港屋頂放定D 磚、漒水、花盆...任何掉得死狗既物件
加錘仔、鐵通... Etc
https://lihkg.com/thread/1691575/page/1

新策略新口號
SUCK到天涯海角 SUCK到天荒地老
甴近平 毛甴東
無撚有錯 不分化 不割席
大家各有各做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞