新口號新策略, SUCK到天涯海角, SUCK到天荒地老!

180 回覆
93 Like 8 Dislike
首先中共開完個ON9仔圍爐四中全會之後已經將香港變左新彊模式加辣版
但係全面經濟戰, 全面文宣貼紙, 呢樣野係就算禁網我地都可以做到既, 而且係絕對有效

攬炒既目的就係用香港經濟去換中共既血,
香港人從來都先禮後兵
和平遊行佢唔SHOW你, 當你ON9仔, 日日廢UP記者會
遊行完搵黑社會, 搵福建幫砍鳩你
貼文宣搵藍絲砍鳩你
黃店搵人搞鳩你, 議員, 召集人搵刀手砍鳩你

咁我地唯有以武制暴, 革命起義, 獨立自決
開花, 罷工, 罷用, 罷食, 裝修, 神獸
都係為左攬炒

攬炒其實係本地戰線只有一個字,
SUCK
個個星期六日SUCK, SUCK到佢未開始SUCK就封商場封地鐵站就岩
再SUCK埋1-5商業區, 日SUCK夜SUCK
勇武快閃裝修, 和理非個個星期六日入紙尖沙咀同銅鑼灣中環集會遊行

咁到底點樣SUCK?

商場SUCK法
入場行街, 集人叫口號, 狗黎屌狗, 狗唔黎就裝修等狗黎再屌狗
屌到佢封商場就番轉第二個商場或者去搵黃店食下野或者自行回家

老尖老銅中環SUCK法
其實都係一樣, 集完人, 冇狗就出馬路等佢放TG
有狗就屌狗屌到佢放TG 商鋪關哂之後就完成任務
想要下場就落MK太子掃下街, 食下小食, 彌敦道兩邊大把小食店

1-5閒日SUCK法 (呢樣反而係要重點文宣)
朝早大家早少少出門, 近一個站落行路番工
中午食完飯又可以係街度散下步, 多人少少行出路面都冇計
夜晚放工又可以行一個站先坐地鐵, 每日做下運動身體都健康D,
政府都叫你每日運動半粒鐘, 有TG又可以跑下當做下HIIT

對家會點拆? 鳩拉, 鳩封站, 鳩查牌
所以好簡單, SUCK根本唔洗帶咩GEAR, 舉黑旗就走, GEAR真心唔係帶得多就有用
明既人就一定會明 而且對家換哂策略, 我地既武力始終有限, 未係時候決一死戰
射TG就係攬炒既目的, 而對家一直都幫緊我地

SUCK到天涯海角 SUCK到天荒地老
SUCK滅共產黨

下面有少少野同手足講:

冇錯, 最近對家換哂策略, 我地和又輸勇又輸, 2/11簡直係滑鐵盧, 係恥辱

冇錯, 我明白大家好想打國際線, 好想要大型遊行, 好想要最美麗既風景, 真係好感動好好J

但係敵人唔係ON9, 對家係冇底線, 對家係唔會妥協,
係唔會同人民和平相處, 仲要奸到出汁, 睇下對家點打殘國民黨就知

因為對家係土匪, 共產黨係天下最大既土匪

土匪本質只有經濟好同經濟差,
經濟好就同人撈油水但背後做好多手腳想統戰人, 仲未計成日毒害自己人同下一代, 有風洗盡, 唔會睇長遠

經濟差就姦淫擄掠, 做爛仔, 周圍遼火頭, 恐嚇人, 欺善怕惡, 用強權暴力去令人屈服, 搞到成世界污煙瘴氣.

根本唔會有咩自由, 唔會有人權, 日鬥夜鬥, 踩左幾多骨頭先爬到上去既政權會有人性?
佢地當所有人都係奴隸, 而且仲威脅埋全世界, 根本係全世界最大既黑社會
冇錯有班柒頭養大左呢個黑社會, 但趁佢未有強大既武力之前, 我地依然可以制止佢

呢場係意志既對決, 唔係純武力亦唔係純經濟既對決
唔係場場仗都會贏, 嬲既頹既可以休息一兩日, 唔好放棄
因為我地仲要係煲底相見
(屌打親呢句都眼濕濕)
口號萬歲
快閃快閃
目的達到就得

唔好再迷戀百萬人係條街度叫口號
幫推
toi
香港而家咁,AIA仲可以搞嘉年華
https://lih.kg/1691572
五位數會然
切忌犬儒
由此至終
我一直反對不合作塞鐵運動
阻人返工失民意
但狗鐵狼狽為奸
出賣港人
隨意封站陷示威者於不義
更聯同黒警合作
炮製831黑警無差別襲擊市民
必須懲罰

但要玩狗鐵
必須攻其心臟
又不失民意阻人返工
所以一站足矣

上水

我無塞鐵經驗
所以建議塞鐵撚用自己辦法
令到上水站北行列車停在站內不能開出
而北行線尾站由羅湖及落馬洲變成粉嶺站
已經大成功

1)每日來往羅湖,落馬洲客流量大約四十萬人
平均票價25.6
即係狗鐵從羅湖及落馬洲往來上水路段
每日收入大約一千萬
一個月收入三億
一年收入三十六億

2)光復上水
上水之所以成為水貨客長駐之地
皆因北行下一站係羅湖或落馬洲
上水站一封
所有水貨客無用武之地
光復上水指日可待

3)每日十幾班
由紅磡開出往廣州的直通車
全數不能開出

4)支那人黎香港鳩嗚
去皇崗搭大巴啦屌你老母

5)大部分雙非學生
都係乘搭狗鐵來港返學
雙非學童,自己行路或坐大巴來港返學吧

5)此計劃只會影響上水居民
但上水居民可乘搭狗鐵提供的免費接駁巴士
往粉嶺站轉搭狗鐵
不失民心

記住
狗鐵一失上水站
羅湖及落馬洲站即廢

如有錯漏請指正
係行動就可以一試
香港警察=支那人,賣港奸,曱甴!
香港警察專出賣香港人
等等先冇話塞鐵,

係塞商場塞商業重區

地鐵唔洗我地塞佢地會自然自己SUCK

我地1-5係散步SUCK路面
提到諗到煲底相見都會喊+1
我係真心為左大家身體健康

大家每日散下步對身體真心好
勵志po要推
唔好比失敗論五毛洗板
只有堅持先睇到出路
閂左8成好轉下個商場喇
唔好懶死俾人捕呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞