【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(3)

952 回覆
182 Like 7 Dislike
聽晚繼續

花地瑪聖母顯現的一百周年,太陽奇跡之日……這應該不是巧合吧?」

同蘇哥有冇關係架

至少同楔子有關係

姐係點

聽日就會講下
話說我怎麼哭了巴打係唔係度,我想放小娜娜幅圖放去巴哈小說小屋做宣傳圖,呃多d人入去睇

https://home.gamer.com.tw/creationCategory.php?owner=curonecoc&c=375052

係到呀係到呀但係我嫌畫得唔好 有好深鉛筆印係到 如果你唔介意再等下既話我聽日畫過比你

唔介意,反而你唔覺得麻煩就好
唉,家中的鱸魚沒有人吃,被煮得很冤枉呢。」娜瑪一邊抱怨,一邊也跟隨二人離開聖堂。

鱸魚︰無人理我,我唔甘心呀

死左都無人理

比多啲戲份小娜娜

咁啱要解說背景所以少左戲份,好快就會多返

好鍾意小娜娜 成日會抱怨依啲野
依張有d悶
依張有d悶

有時係需要講少少設定上既野既

係章唔係張
話說我怎麼哭了巴打係唔係度,我想放小娜娜幅圖放去巴哈小說小屋做宣傳圖,呃多d人入去睇

https://home.gamer.com.tw/creationCategory.php?owner=curonecoc&c=375052

係到呀係到呀但係我嫌畫得唔好 有好深鉛筆印係到 如果你唔介意再等下既話我聽日畫過比你

未訓著畫左先 覺得點
依張有d悶

我會諗下點改善
唉,家中的鱸魚沒有人吃,被煮得很冤枉呢。」娜瑪一邊抱怨,一邊也跟隨二人離開聖堂。

鱸魚︰無人理我,我唔甘心呀

死左都無人理

比多啲戲份小娜娜

咁啱要解說背景所以少左戲份,好快就會多返

好鍾意小娜娜 成日會抱怨依啲野

小娜娜已經變左吉祥物

未訓著畫左先 覺得點

小娜娜好可愛
巴打係咪有畫開同人
「單靠現時聖火堂區聖職者的數目難以組成有效率的騎士團,至少要招募願意殉教的信徒跟我們一起作戰。」

杜氏兩姐弟同君姐會加入嗎

未訓著畫左先 覺得點

小娜娜好可愛
巴打係咪有畫開同人

無呀 都係細個成日畫有個底
大個左手痕就會間唔中畫下咁
依張有d悶

我會諗下點改善

感覺好似暴風雨前夕的寧靜
「單靠現時聖火堂區聖職者的數目難以組成有效率的騎士團,至少要招募願意殉教的信徒跟我們一起作戰。」

杜氏兩姐弟同君姐會加入嗎

可能有人會俾蘇哥拉落水

未訓著畫左先 覺得點

小娜娜好可愛
巴打係咪有畫開同人

無呀 都係細個成日畫有個底
大個左手痕就會間唔中畫下咁

咁都好勁,我自己就畫極都唔似樣
依張有d悶

我會諗下點改善

感覺好似暴風雨前夕的寧靜

的確係咁
依張有d悶

有時係需要講少少設定上既野既

係章唔係張

sorry 自膠
樓主加多d甜ok? 老實講日日對住兩隻咁撚正既惡魔真係點忍呀 主角仲要咁咸濕
聽晚繼續

花地瑪聖母顯現的一百周年,太陽奇跡之日……這應該不是巧合吧?」

同蘇哥有冇關係架

至少同楔子有關係

姐係點

聽日就會講下

唔好理佢啦
聽晚繼續

同蘇哥有冇關係架

至少同楔子有關係

姐係點

聽日就會講下

唔好理佢啦

大家當推下po啫
樓主加多d甜ok? 老實講日日對住兩隻咁撚正既惡魔真係點忍呀 主角仲要咁咸濕

其實我都覺得好似好耐無福利俾蘇哥,諗緊係咩位慰勞下佢

聽晚繼續

同蘇哥有冇關係架

至少同楔子有關係

姐係點

聽日就會講下

唔好理佢啦

大家當推下po啫

其實唔影響主線故事就唔講都得,無謂要我一個人嘅唔知而影響各巴打繼續追故
聽晚繼續

同蘇哥有冇關係架

至少同楔子有關係

姐係點

聽日就會講下

唔好理佢啦

大家當推下po啫

其實唔影響主線故事就唔講都得,無謂要我一個人嘅唔知而影響各巴打繼續追故

本來寫故係娛人娛己,大家唔駛咁認真
同埋唔講得既野我都唔會答

你想上邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞