考左自動波

66 回覆
0 Like 5 Dislike
學渣棍波有乜用 支持樓豬

雖然係無用,但第時難免被人恥笑
其他留言就係好例子

其實自駕遊
棍波車都係易D揾同平D

去英國租車,咁岩有優惠
棍波租4日都係180港紙
自動波,要成800幾

歐美地方棍波車真係多好多

美又未必,但歐就一定係

美國渣棍波係天然防盜
學渣棍波有乜用 支持樓豬

雖然係無用,但第時難免被人恥笑
其他留言就係好例子

其實自駕遊
棍波車都係易D揾同平D

去英國租車,咁岩有優惠
棍波租4日都係180港紙
自動波,要成800幾

歐美地方棍波車真係多好多

美又未必,但歐就一定係

美國渣棍波係天然防盜

小弟見識少
而家18號係咪仲要2腳極力子

要 商用車都要

如果考棍van用2腳極力子會唔會肥

即時PASS唔洗考落去

合格率再跌

Btw其實考車好on9
做足哂考車果套去渣車先最危險
因為你擰頭擰到唔知前面發生咩事

yes,明明扭45度已經睇到大部分盲點

運吉會質疑,大部分≠全部

當你撞死個電單車友,你有幾年時間慢慢諗點解要擰頭擰多啲㗎喇
依家大部分唔係靠揸車搵食既人,考完棍都係買自動波車 咁考黎做咩 加上我學自動波上左廿堂就搞掂左 唔明點解男人一定要棍

我會咁諗:

我唔係揸車食飯,但難保有一日我無咗份工,山窮水盡前我可以靠揸車開飯

要 商用車都要

如果考棍van用2腳極力子會唔會肥

即時PASS唔洗考落去

合格率再跌

Btw其實考車好on9
做足哂考車果套去渣車先最危險
因為你擰頭擰到唔知前面發生咩事

yes,明明扭45度已經睇到大部分盲點

運吉會質疑,大部分≠全部

當你撞死個電單車友,你有幾年時間慢慢諗點解要擰頭擰多啲㗎喇

唔係唔洗擰
擰到考車咁既程度係擰得太多
男人老狗考1A,屌

我識個男既考1,笑到我hihi
男人考1a真係笑大人個口
書到用時方恨笑
讀書都冇用
同入唔到大學話讀書冇用既人一樣
書到用時方恨少
讀書都冇用
同入唔到大學話讀書冇用既人一樣
其實有無數據顯示1a合格率高過2

http://www.td.gov.hk/tc/publications_and_press_releases/publications/free_publications/annual_transport_digest_2000__/results_of_driving_tests/index.html
其實冇得比
考批人都唔同

我無睇錯貨van高d?

http://www.td.gov.hk/tc/publications_and_press_releases/publications/free_publications/annual_transport_digest_2000__/results_of_driving_tests/index.html
其實冇得比
考批人都唔同

我無睇錯貨van高d?

以前係
宜家唔係
依家大部分唔係靠揸車搵食既人,考完棍都係買自動波車 咁考黎做咩 加上我學自動波上左廿堂就搞掂左 唔明點解男人一定要棍

1a學成廿堂仲拎出黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞