考左自動波

66 回覆
0 Like 5 Dislike
冇棍仲係咪男人?樓主自己答自己

其實我一路都唔明, 揸車仲要揸瑕棍唔係好似揸緊人碌棍咁咩 男人仲要2碌棍唔覺好GAY咩

其實我一路都唔明, 揸車仲要揸瑕棍唔係好似揸緊人碌棍咁咩 男人仲要2碌棍唔覺好GAY咩

自動波無波棍架?

自動波無波棍架?

自動波無波棍架?

所以問點解咁GAY, 揸船都放個女人像扮女人
夠3年牌
補考18號棍仔啦

小弟見識少
而家18號係咪仲要2腳極力子

要 商用車都要

如果考棍van用2腳極力子會唔會肥
夠3年牌
補考18號棍仔啦

小弟見識少

要 商用車都要

即時PASS唔洗考落去
夠3年牌
補考18號棍仔啦

小弟見識少

要 商用車都要

即時PASS唔洗考落去

合格率再跌

Btw其實考車好on9
做足哂考車果套去渣車先最危險
因為你擰頭擰到唔知前面發生咩事
考個1牌想揸 van
夠3年牌
補考18號棍仔啦

小弟見識少

要 商用車都要

即時PASS唔洗考落去

合格率再跌

Btw其實考車好on9

yes,明明扭45度已經睇到大部分盲點
夠3年牌
補考18號棍仔啦

小弟見識少

要 商用車都要

即時PASS唔洗考落去

合格率再跌

Btw其實考車好on9

運吉會質疑,大部分≠全部
考個1牌想揸 van

考返個18/19
依家大部分唔係靠揸車搵食既人,考完棍都係買自動波車 咁考黎做咩 加上我學自動波上左廿堂就搞掂左 唔明點解男人一定要棍
依家大部分唔係靠揸車搵食既人,考完棍都係買自動波車 咁考黎做咩 加上我學自動波上左廿堂就搞掂左 唔明點解男人一定要棍

純粹鐘意揸車想學多啲野

學唔學棍好閒姐
最幣你連自己考咩都唔知呢
你問果d野上網google就有

考棍同自動波其實上堂時間差唔多
既然係咁點解唔一次過拎埋個棍波牌
樓上都講左自駕遊棍波係易揾車同平D
事實上拎住1A牌就預左有D車你一世都唔會玩
e.g. Type-R
只可以話人各有志囉

小弟見識少

要 商用車都要

即時PASS唔洗考落去

合格率再跌

Btw其實考車好on9

運吉會質疑,大部分≠全部

考官自己渣車都分分鐘唔望啦
一考到牌要即刻unlearn d野好on9

大把棍van學得少過你啦
自動波私家車都無得揸自動波van

1a唔on9
2a先on9

掉返轉
考2唔on9
考1最on9

岩啦。一係1a. 一係2

agger
自動波私家車都無得揸自動波van

1a唔on9
2a先on9

掉返轉
考2唔on9
考1最on9

岩啦。一係1a. 一係2

agger

但2a易考過1a我覺得
van仔睇位易過私家車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞