手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(4) 願榮光歸香港

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
係,同埋呢個位唔拗到盡上唔到下個高台
大英祖國
Can't wait to hear the latest on what's coming up in #MarioKartTour? Then we have good news! Starting on 12/3 at 10pm PT, take a trip across the pond to London, the capital city of England! And get ready for two drivers to be added to the spotlight pipe! Who could it be?

又拎住coinbox
雪地有1lv metal mario 6xx
同2lv mario baby 4xx 應該用邊個好
我係放棄呢個
拎之後個coin同高台嚟連
Lv1 metal mario
羨慕
似daisy同waluigi
我會用Baby Mario招技好用啲
Metal啦
反正排緊第一個陣兩招技都冇用
要個底分高d既好過
好撚難
其實點轉灣,
我見d人好似可以switch咁邊飄移邊左右郁
我就邊飄移邊撞埋牆郁唔到方向?
係要較手動飄移定咩?
單手定雙手?
我見網上有人話雙手?

1m極限了 上唔到分
手動飄移先可以switch咁邊飄移邊左右郁
轉左彎,拉得越向左邊就會轉得越sharp,相反拉向車身右邊就係拖飄近乎直線

可以睇下面兩個巴哈POST,第一條link係基本講解,第二條link有test到點樣先係最快chok火

【攻略】操控感很差? Mario Kart Tour操作技巧教學(6樓賽道攻略影片)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=33735&snA=43&tnum=16&bPage=8
【攻略】探討飄移-你無法接到combo的原因之一
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=33735&snA=603&tnum=1&bPage=3

個人會開智能駕駛,雖然會玩壞手,不過易玩好多
願榮光歸香港
仲有另一巴打好癲
謝巴打,等我睇下先

得啲垃圾點打到5星
係咪要趕絕班非洲人同零課玩家
我都係卡左上, 無兩倍車打到最盡都係12931
玩雪山
頭幾round中fever嘅,就實中紅龜/藍龜/閃電停combo
一路都唔中fever嘅,就會順風順水到終點,或者最後先施捨一次俾你
我卡左下
你係零課?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞