手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(4) 願榮光歸香港

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我咪又係,有隻仲要多左,係lv2
邊隻角有打領帶,搵極都唔覺有。
大馬嬲
得一隻有?
抽唔到馬嬲
Mario樂團成員
建議計到最盡先cancel,有機會攞哂2個盃嘅ur獎勵
最好係臨轉地圖既前一兩日先開gold pass

咁原本14日既free pass ,
就可以踩到3星期21日既場
(2set 新地圖2set gold pins, 2 set gold rewards)

如果買一個月gold pass ,
臨轉地圖先買,
就可以踩到1個月多一星期。

完結後唔洗即時續,
因為你應該接近拎齊果星期既pins,
可以等次星期既最尾一兩日先開

希望唔難明
我就係靠呢個方法拎角色同抽到Ur 去打到上15段
暫時課金: $38 蚊月費,仲有3星期用
踩扁人果個任真係搞唔掂
玩沙漠(或直線賽道),
用3道具角色,
用閃電傘(金色),升級做2lv加機率

一開始禁實儲氣唔放手(唔用火箭發射)
你會撻Q變第八名起步

抽2次問號箱,無閃電重開game,
最多扣一局經

最理想情況係3個箱入面先閃電後磨菇,
電完要等1,2秒先踩中

Fail 左同樣同開game,
最多扣一局經
巴打好PRO 一陣試試先
補充少少,個人經驗
我諗應該大部分人都係較自動道具
但好多時閃電都會係排第3
當你排第8,用得嚟,啲人都已經復原
所以抽到閃電,可以即刻較手動道具
然後用咗啲冇關痛癢嘅道具:龜殼,香蕉,炸彈
務求令到道具排列係:閃電-磨菇-蘑菇
之後令自己駛到排第5先用閃電
最好都係直路位先用
All completed 有咩獎勵?
tour challenges 2 有個撞5個traffic cones, 邊關先有得撞?
neo bowser city R,終點前大彎
想問下有咩關有交通錐
屌你上一個comment先答完
上個reply
neo bowser city R,終點前大彎
中文好似係 新庫巴城 R
sor 冇追post
thx
我冇計到咁足
早兩日開咗啦
今次tour Rosalina cup個氣球挑戰好難過...有冇大神教下路
次次臨到終點入隧道之前都會爆一個
我係入彈珠台之後行最右邊條路,然後入隧道前痴左面牆入,玩一兩次後應該攞到第三粒星
得咗十幾日都未有大馬嬲買
呢關我抱住「是鳩但爆咪爆」心態鳩衝,五次就過關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞