想買YAMAHA YAS-209 SOUNDBAR

55 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇師兄用緊YAMAHA YAS-209 SOUNDBAR?
本身睇波聽歌多, 小睇戲, 想買個Soundbar, search 過睇中YAMAHA YAS-209 SOUNDBAR.
依個價位($3,000-$4,000) 有冇YAS-209好唔好? 有冇其他選擇?

http://www.feversound1.com/yamaha-yas-209-soundbar/
唔該師兄
用緊108

好收貨
用緊207 , 幾好
隻sony x8500好似唔錯
bass收唔收貨?
因為諗緊買唔買佢既下一代109
等緊promo 買Yamaha YSP系列
買水貨 英國有冇咩網站直送
現場聽下囉

我自己覺得OK

呢個價位一條BAR 2000零又有5.1 聲道

又yamaha算係咁
去過尖咀通利試聽啦,唔知係環境問題定個staff hae9我冇set好條soundbar,唔太感受到d bass
單條過不如試埋x8500,一樣唔過3k
起碼有模擬atmos玩下,仲有earc
唔係 329 美金咩?

聽歌買 Sonos 好D
電視用緊x9000f,YAS-109 同 YAS-209爭咁個subwoofer,分別大唔大?
x8500 好似都唔錯,TV同netflix睇戲,邊個音質好D?
行貨而家都係賣緊$28XX - 2900
師兄指YAMAHA YAS-209? 我見通利賣緊$3,380
要用APP SET

唔知佢有無SET
想買408,定209好,209新d
用緊207,打機睇戲幾好
聽歌如果剩係播下spotify/apple music其實都ok
我諗緊edifier b8
同你個隻
Sonos beam點睇
荃灣西通利 YSP1600 加SUBWOOFER有折
岩岩入左Yas-209但有個問題想買,我部電視得2個HDMI頭,一個比左Now TV, 一個比左PS4, 依加Soundbar 搶左一個HDMI頭用,搞到睇Now或玩PS4要次次換HDMI, 有冇解決方法? (除左換左部電視)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞