新垣結衣(97)里昂 完蛋了 不怎麼好吃

1002 回覆
102 Like 9 Dislike
其實我覺得隻馬幾cute喎 唔掛得之結衣話唔捨得(?)

唔捨得咁耐冇返bb同我嘅愛巢咋
垃圾馬

趁冇人係度痴線ff?
結衣係我隔離笑緊你
捱到有點頭痛 雖然無華田巴咁燃燒生命
搶完1001都滿足 去訓算 可能潛到100 到時再見

我尋日通左一晚頂都頂唔順 唔知你地點解咁捱得
頂住呀

由起身開始計試過38個鐘冇瞓過 放工做完asm直落上埋堂 返到屋企先瞓 真係好殘

我覺得自己好似頹得濟炒完左mid term又唔返去溫書反而係度打機虛度光陰

一無左test同asm又變返做地底泥

http://www.bilibili.com/video/av9313499
戀愛部屋好似有新字幕,有無日文達人驗証下?
捱到有點頭痛 雖然無華田巴咁燃燒生命
搶完1001都滿足 去訓算 可能潛到100 到時再見

我尋日通左一晚頂都頂唔順 唔知你地點解咁捱得
頂住呀

由起身開始計試過38個鐘冇瞓過 放工做完asm直落上埋堂 返到屋企先瞓 真係好殘

我覺得自己好似頹得濟炒完左mid term又唔返去溫書反而係度打機虛度光陰

一無左test同asm又變返做地底泥

尋晚通完 今晚再通 直落返工 過埋聽日就有1-2日抖下

垃圾馬

趁冇人係度痴線ff?
結衣係我隔離笑緊你

揸你㗎藍色脈唔知乜啦
結衣bb係我㗎

訓啦你,睇返你啲小說啦,作者都死埋啦

垃圾馬

做馬好過喇 垃圾又有乜所謂啫 至少同結衣拍過戲 同其他同類曬下命
新手

垃圾馬

做馬好過喇 垃圾又有乜所謂啫 至少同結衣拍過戲 同其他同類曬下命

我成日都同屋企個雪櫃同天花板曬命架啦,使鬼做馬咩

LM

LM

一定係結衣見到成班痴線佬冒認做老公嘅表情 你開心就好啦

LM

直頭係佢頭先係我隔離睇post個樣

LM

直頭係膚遣你地既表情

LM

直頭係膚遣你地既表情

LM

直頭係膚遣你地既表情

敷衍

LM

直頭係佢頭先係我隔離睇post個樣

事實只有一個

成堆痴線佬,都係早啲訓離開呢個精神病院
睇黎我最正常

留名
事實只有一個

而家有人叫掟上今日子(偵探)咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞