新垣結衣(97)里昂 完蛋了 不怎麼好吃

1002 回覆
102 Like 9 Dislike
做咩呢個post咁多負皮
係咪大家都唔忍心里昂

諗多左

負皮可能係俾里昂

好正呀張gif
估唔到隨手開個膠post都有人討論
反而想討論嘅就0回覆

咩膠post呀
原來個個睇哂熟肉
仲諗住今晚一齊睇開心啲

佢地唔係講緊一齊睇今晚個直播熟肉咩

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

e套一齊睇 我會感動唔到

希望cb都可以成班人一齊睇
感覺好似包場睇戲咁

CB 真係要等熟肉,咁多集都食生肉真係要CALL 白車
原來個個睇哂熟肉
仲諗住今晚一齊睇開心啲

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒
反而想討論嘅就0回覆

咩膠post呀

https://lihkg.com/thread/168896/page/1

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

睇喊既戲 第一次睇會鍾意一個人睇多d
唔係好難投入
反而想討論嘅就0回覆

咩膠post呀

https://lihkg.com/thread/168896/page/1

原來係侵子開
原來個個睇哂熟肉
仲諗住今晚一齊睇開心啲

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

仲要CB應該有啲醫學用詞,就算呢幾個月日日學日文應該都唔易聽?

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

無問題啦 叫prof開直播好似達哥咁即場翻譯
https://lihkg.com/thread/168889/page/1

呢個好似好好用 可以download結衣D廣告落電話睇

咩app嚟 好似好多功能 但係又聽都未聽過

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

無問題啦 叫prof開直播好似達哥咁即場翻譯

召喚ZARD

ZARD 巴好似話佢講廣東話唔叻?
https://lihkg.com/thread/168889/page/1

呢個好似好好用 可以download結衣D廣告落電話睇

咩app嚟 好似好多功能 但係又聽都未聽過

收費嗰陣買咗

幾錢先
之前adblock免費嗰陣我冇買
之後諗諗下咁好嘅app就算俾錢就抵啦
直接買咗
將子圍裙look超可愛
原來個個睇哂熟肉
仲諗住今晚一齊睇開心啲

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

仲要CB應該有啲醫學用詞,就算呢幾個月日日學日文應該都唔易聽?

字幕組超有心啲醫學term都會有解釋
原來個個睇哂熟肉
仲諗住今晚一齊睇開心啲

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

係,所以我話CB生肉食唔落

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

CB會唔會凌晨已經有字幕

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

好難d醫學用語 中文都唔知講咩
原來個個睇哂熟肉
仲諗住今晚一齊睇開心啲

一齊睇呀

睇完再睇

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

好難d醫學用語 中文都唔知講咩

但有某啲term好易明
心臟麻痺
出血
輸血
同中文好似

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

其實平日我追D日劇第二朝已經有熟肉

一直睇

感覺好似包場睇戲咁

呢個真 集體食物中毒

字幕組都要資料搜集我諗第二朝啦

無資料搜集會睇唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞