【突發】11.2愛丁堡、遮打、尖沙咀不反對已批!11.2 100萬級流水式和平集會 真正部署!

5001 回覆
6895 Like 20 Dislike
最鐘意行動po 同我推上熱門
Tui
推爆推爆
有行程當然要有埋準備
和理非
你地係勇武手足既後防,你地既工作係為勇武既手足作出最大既保護同時亦係要以人數表達訴求。所以請做齊呢五件事:
1. 衣著,請match up 手足 既 dress code,唔好淨係著件黑tee 牛仔褲,試下真係black block? 試下戴個面罩口罩? 試下戴頂帽?
2.物資, 請帶少量物資,不論係first aid 物資,長遮,滅火工具,防具,甚至剪鉗呢啲高危物資,請你多帶一份,你唔知幾時會要用,或者手足幾時會需要。
3. 開遮,如果見到有手足工作時,請上前開遮,保護手足。
4. 文宣,作為和理非如果你集會只係企定定係無咩意思。請帶文宣,可自制poster / 文宣 ,亦可以印文宣組既文宣。但同上,請多帶至少 10 張分享予同行人仕。
5. 口號,適當時請帶頭叫口號或接力叫口號,一堆人就咁行同你weekend 行街無分別。但請看時機,例如大戰在即等時請勿阻礙資訊流通。

最後係心態,要有勇武既心態,你要明白手足在前線做緊咩,我地一個族群為既係咩,要有革命既心,我地唔係來開party 唔好因為一啲小事太過開心。
轉貼自
11 月 2 日合法集會 和理非必定要做的五件事
https://lih.kg/1686284
push
甴近平
推到甴近平都黎摺紙
甴近平
聽日一定出

好叠友

聽日見大家
推!
全香港人,一齊出黎!!!
甴近平 毛曱東 江曱民 曱甴王 習近平 甴近平 警甴
甴近平
毛甴東
江甴民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞