胡國興:曾俊華屬建制派 若當選民主派如何對得住良心

92 回覆
153 Like 5 Dislike
一日食一堆屎同每日食一堆屎的分別
事實上泛民做乜都比人鬧架啦

投薯片=支持建制
投胡官=保送林鄭
投長毛=on撚79

我都想知泛民做咩先唔會比人屌

投薯片=支持建制
投胡官=保送林鄭
投長毛=on撚79

應該杯葛小圈子選舉

投薯片=支持建制
投胡官=保送林鄭
投長毛=on撚79

應該杯葛小圈子選舉

投白票=弱智,浪費選票
最緊要港豬覺得場馬嬲戲好睇

投薯片=支持建制
投胡官=保送林鄭
投長毛=on撚79

應該杯葛小圈子選舉

投白票=弱智,浪費選票

所以有咩做到

投薯片=支持建制
投胡官=保送林鄭
投長毛=on撚79

應該杯葛小圈子選舉

投白票=弱智,浪費選票

所以有咩做到

最好就係上網開post講劇本論同埋話人係港豬啦
入去參選 (梁家傑、Av仁)將反對聲音帶入去特首選舉 被罵
全面白票 被罵
到今屆玩做王 被罵

投薯片=支持建制
投胡官=保送林鄭
投長毛=on撚79

應該杯葛小圈子選舉

投白票=弱智,浪費選票

所以有咩做到

入去參選 (梁家傑、Av仁)將反對聲音帶入去特首選舉 被罵
全面白票 被罵
到今屆玩做王 被罵

班柒頭

投薯片=支持建制
投胡官=保送林鄭
投長毛=on撚79

應該杯葛小圈子選舉

投白票=弱智,浪費選票

所以有咩做到

泛民=原罪
其實毒果同白鴿點解會撐真俊華

明明兩個集團風馬牛不相及

香港維持現狀(冇普選)對佢地最有利,可以繼續扮民主聖人呃選票同讀者
泛民有冇諗過薯片如果贏左,佢地係當建制派定民主派

咪話如果支持左薯片 以後都唔知應該點對23條同831

反對派
根本就囉黎講,投完佢票就唔駛監管佢嘅施政?
投左佢票推咗佢入去點解唔可以監察?
濕鳩邏輯

反對派
濕鳩邏輯

咁佢選之前已經話會立23條 你都走去支持佢 到佢做到特首然後推23條 你有咩資格反對?

反對派
濕鳩邏輯

咁佢選之前已經話會立23條 你都走去支持佢 到佢做到特首然後推23條 你有咩資格反對?

覺得佢係最好嗰個=/=支持佢所有政綱
其實毒果同白鴿點解會撐真俊華

明明兩個集團風馬牛不相及

舊美帝集團

反對派
濕鳩邏輯

唔支持佢所有政綱仲投俾鬍鬚做乜9 23條同831仲係飯民眼中最大是大非嘅野 喺呢啲議題嘅睇法都唔同仲投俾薯片

反對派
濕鳩邏輯

唔支持佢所有政綱仲投俾鬍鬚做乜9 23條同831仲係飯民眼中最大是大非嘅野 喺呢啲議題嘅睇法都唔同仲投俾薯片

呢d咪政治原則同政治現實既比較囉
你胡官根本連票都唔夠
玩原則就即刻投降
比曾生咪叫做有機無咁快死
不過都死得7788
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞