[gay]遊乎四海之外的心事分享區(68)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
聽日影相
曲線自爆

畢業相?

點會G

恭喜恭喜
好耐無打機
好開心

me 2

what do you play

打緊ow

啱啱打完
係咁輸
不過sombra buff左好用左

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用
魚巴有冇聽過精神健康綜合社區中心 ICCMW呀

明愛都有

會唔會見我咁濕濕碎唔受理嫁
點申請嫁 我見佢可以自己申請 但冇理由就咁打過去講我比情緒困擾左好耐我想黎見見社工

有唔同既做法既
一,你可以直接walk in 亦係最快同有效既方法
二,email/ 打電話去講你既情況 再睇下點
三,由社工or其他professional refer
聽日影相
曲線自爆

畢業相?

點會G

恭喜恭喜

恭喜晒
人愈大愈黎愈攰
以前yr1九點連踩3堂lecture都無事
而家下晝返一堂都已經想瞓
人愈大愈黎愈攰

唔返都想訓了
好耐無打機
好開心

me 2

打緊ow

啱啱打完
係咁輸

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用

我會跟隊行 hack坦/補/血包 收頭 捉狙 數對面大hack人 我試過一場hack50個
桑巴拉15米內輸出唔差

利申:低端
人愈大愈黎愈攰

唔返都想訓了

不要再說了
聽日day off要瞓成日先得
好耐無打機
好開心

me 2

打緊ow

啱啱打完
係咁輸

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用

我會跟隊行 hack坦/補/血包 收頭 捉狙 數對面大hack人 我試過一場hack50個
桑巴拉15米內輸出唔差

鬥陣?

打緊ow

啱啱打完
係咁輸

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用

桑巴拉15米內輸出唔差

鬥陣?

係呀

me 2

打緊ow

啱啱打完
係咁輸

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用

桑巴拉15米內輸出唔差

係隊員唔會配合

打緊ow

啱啱打完
係咁輸

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用

桑巴拉15米內輸出唔差

係隊員唔會配合

睇陣轉玩法 坦陣一定跟大隊 將輸出壓力比坦
Dps陣就直接打後排 反正桑巴拉單殺都ok 唔好送頭就得

識數大hack人已經好好好有用

打緊ow

啱啱打完
係咁輸

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用

桑巴拉15米內輸出唔差

係隊員唔會配合

Pc淨係玩奪命女 成日比人屌

多謝支持巴打發生咩事

啱啱打完
係咁輸

對團隊貢獻大左好多

低端都係無咩用

桑巴拉15米內輸出唔差

係隊員唔會配合

Pc淨係玩奪命女 成日比人屌

你抵屌

多謝支持巴打發生咩事

未食藥^
熱到瞓唔到

多謝支持巴打發生咩事

未食藥^

熱到瞓唔到

air con
熱到瞓唔到

air con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞