[gay]遊乎四海之外的心事分享區(68)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
@魚仔 又有問題要請教你

如果一個人有用rush嘅習慣,咁會唔會可能引致心跳不正常嘅問題

咪巴

主角不是我

我代答 聽聞會

會呀
仲會有erectile dysfunction, arrhythmia, gastric discomfort, tachycardia, tachypnea
causes vasodilation

好驚自己唔會拎到
但啲人次次都叫我比多啲時間溫
其實係咪冇人明心裡覺得做唔到係咩感覺

唔係唔明
係唔會諗
一年可以改變好多嘢

肯去由頭學同追課程
數學都上到3

不過大部份學生 讀唔讀到書
由入邊間小學 中學 已經有答案
俾你係 band 3 考得好又點? 只係band 3 嘅標準
點都好 盡左力 對得住自己就足夠?

個做乜做物堅係由細整定
傳統名校唔怕有教畜 個個老師都好有心機教書 我就唔好彩

are u sure
由細到大我英文差到鐵地
我做緊份工係由朝睇英文睇到晚
好多嘢我都係入行先學
我夠以為band1點差都好唔會入ive
最後我入咗
我夠以為我數學年年頭10拎硬*
最後衰咗係英文題目到
有好多嘢都係靠自己爭取
我唔主動同lecturer fd
我已經無入依間公司嘅機會
我唔主動去ig叫人加我入gp
我已經識唔到追星班fd
世界唔係所有嘢都命中注定
識人band1中文U
亦都識人band3入HKU
asso都可以爆4入CU
無嘢無可能
亦都無嘢係必然
仲有一個星期(一年)
chur啦
唔好好似我咁後悔自己唔讀好d英文

屌 浪費哂啲手力打篇咁長嘅野最後下星期一又loop 過

啲手力留黎打我架飛機ok?

我放棄了
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩
話說魚巴,上次你同我占卜個陣有講過話我壓制自己,係邊方面壓制,同埋有冇啲咩改善方法/有冇需要改變架
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩
話說魚巴,上次你同我占卜個陣有講過話我壓制自己,係邊方面壓制,同埋有冇啲咩改善方法/有冇需要改變架

一套動畫 新海誠作品
開始瞓街嘅日字
前面話廿個黃牛

一隊咁嘅野 值咩

佢地已經入咗係我嘅生活
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩

一套動畫 新海誠作品

係櫻花花瓣飄落地下既速度呀 秒速5 公分
壓制住自己既慾望 扮到好莊嚴好高貴咁 但其實你既內心根本係第二個人來
你依家太冇信心去表現自己了 你會驚你做番自己就會嚇走人所以你壓抑自己
而要做D咩改善 你懂的
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩

今日有進步
韓文發音班下星期開學
韓文發音班下星期開學

有興趣既巴打留個名
韓文發音班下星期開學

有興趣既巴打留個名

冇人想知
好想得閒搵野含下
好想得閒搵野含下

粗薯在此
好想得閒搵野含下

粗薯在此

會斷
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩

一套動畫 新海誠作品

壓制住自己既慾望 扮到好莊嚴好高貴咁 但其實你既內心根本係第二個人來
你依家太冇信心去表現自己了 你會驚你做番自己就會嚇走人所以你壓抑自己
而要做D咩改善 你懂的

中哂。。尤其個句
諗緊7-8月係咪要present一個好啲嘅自己,原來要做最真嘅自己
謝魚巴賜教
好想得閒搵野含下

粗薯在此

會斷

錫住含ok
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩

今日有進步

真架!!!!?
係影嘅相定執相方面
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩

一套動畫 新海誠作品

而要做D咩改善 你懂的

中哂。。尤其個句
諗緊7-8月係咪要present一個好啲嘅自己,原來要做最真嘅自己
謝魚巴賜教

欠魚巴一餐飯
又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩

今日有進步

真係唔敢獻醜
開始瞓街嘅日字
前面話廿個黃牛

一隊咁嘅野 值咩

佢地已經入咗係我嘅生活

又到share相嘅時候

秒速五公分

即係咩

一套動畫 新海誠作品

而要做D咩改善 你懂的

中哂。。尤其個句
謝魚巴賜教

欠魚巴一餐飯

好多人都差我一餐飯呀
其實個故事係咁嘅

有一次同幾個fd(有男有女)去A屋企打邊爐。咁大家都係第一次去,所以到咗佢屋企之後就周圍參觀。而我留意到佢有一瓶類似rush嘅嘢。個晚打打下邊爐,佢突然話個心唔舒服

我地:
佢:

佢話入房休息下,之後休息咗半個鐘,然後又出返嚟打邊爐,大家都嚇親。

我好似係APP見過佢
其實個故事係咁嘅

有一次同幾個fd(有男有女)去A屋企打邊爐。咁大家都係第一次去,所以到咗佢屋企之後就周圍參觀。而我留意到佢有一瓶類似rush嘅嘢。個晚打打下邊爐,佢突然話個心唔舒服

我地:
佢:

佢話入房休息下,之後休息咗半個鐘,然後又出返嚟打邊爐,大家都嚇親。

我好似係APP見過佢

呢個情況梗係打蛇隨棍上問佢呢樽咩黎

秒速五公分

即係咩

一套動畫 新海誠作品

而要做D咩改善 你懂的

中哂。。尤其個句
謝魚巴賜教

欠魚巴一餐飯

好多人都差我一餐飯呀

我係咪都係
韓文發音班下星期開學

有興趣既巴打留個名

冇人想知

收工
其實個故事係咁嘅

我地:
佢:

我好似係APP見過佢

叫佢唔好再用了
好易會不舉嫁
抽筋
用完好易暈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞