[3DS]MHXX討論區 (9) 辣殺過棄驚

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
點解上到hr4上位集會冇場嘅
係咪要整啲咩setting?

你點搵?
通常search怪名

Search怪名淨係拉到下位
其實係咪因爲真係冇人打4星所以冇場

你係setting第3頁睇下有無set到hr限制
乜田"絲打"
想問下屬攻弓整體係咪大力過純物攻弓好多
乜田"絲打"

對岩屬既話係
g1 key quest
緊急時z順
25-9931-4588-7466

開緊機,等我
想玩下操蟲棍合咩裝好?
除左螳螂裝 真係冇靚石

有冇絲打join
37 095636360488
g2任,-1
乜田"絲打"

對岩屬既話係

屬攻打落去睇唔睇肉質架?

連射最好??

brave有少少集中既感覺.. 最後既配技

__屬攻+2/屬強/屬會/通彈up/ (增彈?) / 變則

仲有冇
乜田"絲打"

對岩屬既話係

連射最好??

仲有冇

打落去係睇物理肉質+弱屬肉質

連射=擴散>>>>>>貫通

彈up優先, 之後屬攻強>變則>攻up>見切呢類
有需要就裝填up
有窿淨就出埋彈藥節約
乜田"絲打"

對岩屬既話係

連射最好??

仲有冇

有需要就裝填up
有窿淨就出埋彈藥節約

等弓表出左就望下有咩屬攻弓勁先
乜田"絲打"

對岩屬既話係

連射最好??

仲有冇

有需要就裝填up
有窿淨就出埋彈藥節約

本身見屬性攻擊少則十幾... 多既最多唔過35..
諗住屬攻無咩料到..

一把爆炸弓/物理弓走天下.. 但係爆炸弱左之餘...又唔係好見有萬能弓
乜田"絲打"

對岩屬既話係

連射最好??

仲有冇

有需要就裝填up
有窿淨就出埋彈藥節約

諗住屬攻無咩料到..

一把爆炸弓/物理弓走天下.. 但係爆炸弱左之餘...又唔係好見有萬能弓

佢今集屬攻少左個0, 得廿幾果D你當係4代既二百幾就ok

諗住屬攻無咩料到..

要萬能咪舊薩爾達弓
暈又得眠又得麻又得

諗住屬攻無咩料到..

要萬能咪舊薩爾達弓
暈又得眠又得麻又得

比你發現左我唯一見到既萬能弓...

可能新果把更加萬能呢(又靚仔左)
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/XX/pr/23.html

日本仔開緊波

知唔知個任係打咩怪?
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/XX/pr/23.html

日本仔開緊波

知唔知個任係打咩怪?

唔知, 搵event任鳩衝啦

日本仔開緊波

知唔知個任係打咩怪?

屌唔撚係喎係4月先開波唔係3月
有無人有超特殊許可打?
有冇巴絲知道真黑龍棍係打咩龍整架
有冇巴絲知道真黑龍棍係打咩龍整架

同埋煌黑龍棍要80hr解放再刷煌黑龍升爆佢?

日本仔開緊波

知唔知個任係打咩怪?

屌唔撚係喎係4月先開波唔係3月

個茸食技能都幾好用

一場可以帶多十個秘藥
仲可以帶十個小強走當肉食

重點係兩隻菇都可以叫貓採集返黎,根本用唔晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞