[3DS]MHXX討論區 (9) 辣殺過棄驚

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實五屬弓快純物理好Q多

屬弓裝要有咩技?

https://www55.atwiki.jp/mh4_yumi/pages/24.html
止上代料, 可以參考下, 仲有個變則射擊x1.2都可以出

勇氣mode好似話自帶集中唔駛出
弱特要睇怪出, 擴散弓唔建議出, 除非你用黎打金獅呢D多部位>45

講漏左最重要既一樣

屬強>攻up>見切

如果出左超會心既話
屬強>見切>攻up

明白
即係比物理弓裝多一招屬強?其他冇大分别?

順手問埋plZ
咁玩姐係組五技唔同屬既弓
有咩推介
另外兩個巴打有冇野想打
有冇巴打開到獰猛怒食恐暴龍?

怒食仲有lemon?
另外兩個巴打有冇野想打

飛燕好似無乜用 連打多下都唔覺
另外兩個巴打有冇野想打

飛燕好似無乜用 連打多下都唔覺

BTW 巴打係咪開到煌黑? 不如打返幾場
有冇巴打開到獰猛怒食恐暴龍?

怒食仲有lemon?

有啊rare10有套XR裝
推咗成日仲係呢個post 辣殺驚
Btw 有無場

想打咩
有冇巴打得閒幫我過一過g4緊急?

28-1019-7473-0410

HR5 升HR 有無巴打同路幫忙
60-1123-6599-0373

打完訓覺

打完訓覺

好!唔該巴打
37 9202 6987 7370

煌黑龍 -1

唔該晒
G4 緊急求幫手
55-5425-2079-3144

唔該晒

拎蟲棍打螳螂好爽
可以跳過晒D障礙物
G4 緊急求幫手

煌黑龍 -1

屌....1個人3車
G4 緊急求幫手

煌黑龍 -1

屌....1個人3車

無晒秘藥我唔入黎啦 會秒
恐暴龍把雙刀又型又勁,但檸檬好難打
G4 緊急求幫手

巴打你set集會所設定果度,第3項轉做要打果隻野既名好d

煌黑龍 -1

屌....1個人3車

無晒秘藥我唔入黎啦 會秒

黎多次!!!我唔會再死嫁啦!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞