90-93入黎傾下偈

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你現正聚於感情台

工作上嘅感情

咁如果我出「有無人同我一樣,返工好大壓力?」應該放上班台定感情台
你現正聚於感情台

工作上嘅感情

咁如果我出「有無人同我一樣,返工好大壓力?」應該放上班台定感情台

感情台

類似但我唔係公務員
有ot但冇補水 政府快D請我啦

考左咩Post?

民政署行政助理但冇回音

前排aco 有無考 同埋ia 全年請人

我之前2月尾考aco skill test
英文打字打唔晒
睇怕都fail了

有考啊,但英文打字好似打錯左幾粒字,唔知pass唔pass
申請左IO等email

我都有報io 等email

Join group ?

考左咩Post?

民政署行政助理但冇回音

英文打字打唔晒
睇怕都fail了

申請左IO等email

咩gp?
人呢?

饅頭一舊

饅頭工作唔順利?

順利啊 冇乜特別,日日都係咁煩
其實你做邊行

公務員

唔好咩

穩穩定定 唔會餓死 都幾好嘅

咪係囉

咩位
你現正聚於感情台

工作上嘅感情

感情台

咁上班台開咩

我捱到好攰了

做邊行

我做輔導 不過專搞最麻煩嘅爛灘子
都算 仲要食埋其他屎

CP

邊有咁易做
要讀書 但捱唔到落去了 入閘written都無

CP 我都想讀 但bachelor 無thesis
D stat 又讀到屎咁

咁好笑 undergrad無thesis

有得寫 不過唔係compulsory

民政署行政助理但冇回音

英文打字打唔晒
睇怕都fail了

申請左IO等email

咩gp?

IO group
點解連written test都無

你報master個到?

仲希咩望 連written入下閘都無

我個科都話要教學經驗
但我唔駛in就收左
可能因為我個major /gpa同埋ra都算小小經驗雖然唔多關事
你現正聚於感情台

工作上嘅感情

感情台

咁上班台開咩

冗員吹水 屌老闆 搵工 轉工

我捱到好攰了

做邊行

都算 仲要食埋其他屎

CP

邊有咁易做

我都係咁
去左exchange寫唔到extended essay

所以都無可能讀mphil

你報master個到?

我個科都話要教學經驗
但我唔駛in就收左
可能因為我個major /gpa同埋ra都算小小經驗雖然唔多關事

我果科無可能

做邊行

都算 仲要食埋其他屎

CP

邊有咁易做

做咩唔做
你現正聚於感情台

工作上嘅感情

感情台

咁上班台開咩

咁呢到d話題算唔算冗員吹水,搵工,轉工,屌老闆 你地個個都講緊搵工轉工,時不時屌下老闆同事 媽我好亂

你報master個到?

我個科都話要教學經驗
但我唔駛in就收左

我個科無可能 ff 下算
你現正聚於感情台

工作上嘅感情

感情台

咁上班台開咩

咁呢到d話題算唔算冗員吹水,搵工,轉工,屌老闆 你地個個都講緊搵工轉工,時不時屌下老闆同事 媽我好亂

不用分那麼細

都算 仲要食埋其他屎

CP

邊有咁易做

做咩唔做

Stat 讀極都唔得掂 驚爛grade 最後讀其他elective 頂左個thesis 後悔 應該學少左好多野

CP

邊有咁易做

做咩唔做

Stat 讀極都唔得掂 驚爛grade 最後讀其他elective 頂左個thesis 後悔 應該學少左好多野

咁又窄啲
又係上班台

工作上嘅感情

感情台

咁上班台開咩

不用分那麼細

岩呀,應該一個吹水台搞掂啦
又係上班台

你玩聚居於感情台的上班台中
又係上班台

你現聚居於感情台的上班台中

感情台

咁上班台開咩

不用分那麼細

岩呀,應該一個吹水台搞掂啦

一直都係
又係上班台

過左廿中都係唔知做乜9咁
又望住下年再報 我又好似無乜力望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞