90-93入黎傾下偈

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包
想食鰻魚飯 但冇腳

講起都想食 呢邊冇 食野少選擇

黎中環

中環邊到有得食

Nunu燒
網址: https://s.openrice.com/QrbS0ihK700
地址: 中環 和安里11號地舖
電話: 9192 9294
(客戶資訊) 渣打亞洲萬里通卡迎新高達30,000里及全年$4=1里.受條款及細則約束

Keyaki
網址: https://s.openrice.com/QrbS03Am600
地址: 中環 和安里14號地舖
電話: 2362 7223
(客戶資訊) 渣打亞洲萬里通卡迎新高達30,000里及全年$4=1里.受條款及細則約束

第一間既鰻魚飯好食 第二間鰻魚飯都好食 但佢個燒牛好好J
想食鰻魚飯 但冇腳

黎中環

中環邊到有得食

Nunu燒
網址: https://s.openrice.com/QrbS0ihK700

Keyaki
網址: https://s.openrice.com/QrbS03Am600

吃貨

慘慘豬
好番未肥桃貼紙等緊你

好左好多喇 貼紙

你聽日會唔會經我呢頭

應該唔會 btw聽日去食雞翼放題

以為你會係山羊度
邊度有雞翼放題咁開心

應該返屋企 要做運動 病左一排冇做要開始做返
係荔枝角叫the hub

價錢?

我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

我覺得新果個蘑菇包好似將兩個雙牛芝堡既牛加埋一齊再加啲蘑菇落去咁
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

牛油果個隻食完好失望 冇牛油果味
想食鰻魚飯 但冇腳

黎中環

中環邊到有得食

Nunu燒

Keyaki

吃貨

係 食到巧肥

好想番上床訓覺

我前日射左波 腸胃炎訓左成日
仲要黎m

慘慘豬
好番未肥桃貼紙等緊你

好左好多喇 貼紙

你聽日會唔會經我呢頭

以為你會係山羊度
邊度有雞翼放題咁開心

莊左尖用左幾多次
洗唔洗book架,我都想食
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

我覺得新果個蘑菇包好似將兩個雙牛芝堡既牛加埋一齊再加啲蘑菇落去咁

岩先食完。無人地講到咁好食 好彩山區兒童連麥當勞都平d
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

叫佢回水
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

叫佢回水

叫佢經理出黎投訴

慘慘豬
好番未肥桃貼紙等緊你

好左好多喇 貼紙

你聽日會唔會經我呢頭

以為你會係山羊度
邊度有雞翼放題咁開心

莊左尖用左幾多次

要book架 山羊好鍾意食雞翼所以見到有就book左 你睇下佢Facebook幾時有得再食喇 好似一個月一次咋 冇病一星期都去到三四日 但岩岩呢個星期一次都冇去
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

海富果間好貴 仲要所有優惠都冇份

好左好多喇 貼紙

你聽日會唔會經我呢頭

以為你會係山羊度
邊度有雞翼放題咁開心

莊左尖用左幾多次

要book架 山羊好鍾意食雞翼所以見到有就book左 你睇下佢Facebook幾時有得再食喇 好似一個月一次咋 冇病一星期都去到三四日 但岩岩呢個星期一次都冇去

好癲 一星期三四日
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

叫佢回水

係見到有綠綠地色 但冇牛油果味 佢啲其他醬味勁過牛油果味好多
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

叫佢回水

叫佢經理出黎投訴

搵m記姐姐出黎
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

叫佢回水

叫佢經理出黎投訴

搵m記姐姐出黎

麥記姐姐冇晒質素
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

叫佢回水

叫佢經理出黎投訴

搵m記姐姐出黎

以前叫姐姐 宜家叫妹妹

你聽日會唔會經我呢頭

以為你會係山羊度
邊度有雞翼放題咁開心

莊左尖用左幾多次

好癲 一星期三四日

上次跑跑下步個pt走埋黎同我講 小姐跑得多會小腿粗 膠我都廢事派

我大快活單機

試新包

叫佢回水

叫佢經理出黎投訴

搵m記姐姐出黎

麥記姐姐冇晒質素

唔係掛 我記憶中既姐姐都好正架喎

我大快活單機

試新包

叫佢回水

叫佢經理出黎投訴

搵m記姐姐出黎

以前叫姐姐 宜家叫妹妹

我都係鍾意叫佢做姐姐
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

海富果間好貴 仲要所有優惠都冇份

好彩40蚊有找
我絕望到食麥當勞

我大快活單機

試新包

叫佢回水

係見到有綠綠地色 但冇牛油果味 佢啲其他醬味勁過牛油果味好多

牛油果唔落多d真係無乜味,仲要夾佢d醬

慘慘豬
好番未肥桃貼紙等緊你

好左好多喇 貼紙

你聽日會唔會經我呢頭

以為你會係山羊度
邊度有雞翼放題咁開心

莊左尖用左幾多次

我都係雞翼怪
減左幾多磅

好左好多喇 貼紙

你聽日會唔會經我呢頭

以為你會係山羊度
邊度有雞翼放題咁開心

莊左尖用左幾多次

好癲 一星期三四日

講緊做尖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞