只幫襯黃店攻略

49 回覆
87 Like 1 Dislike
小弟最近發現 原來google map可以殖入標籤
即係話restart-hk/巴打們整合得咁辛苦既嘢
可以好方便我哋用
雖然都有好多巴打好熱心整唔同嘅app
但始終大家都用慣google同埋方便

上面嗰張係示範圖 一打開Google map就會有哂label係地圖上面

其實步驟好簡單:
首先 大家可以上restart-hk既網

再禁入地圖網址

再揀呢個制

最後唔好禁關閉
禁"<-"就會save咗啲label係Google map到
順帶一提 可以分享啲label俾人 等佢地唔洗特登再上restart-hk

額外function:

如果有時覺得啲label阻住哂嘅
大家可以禁一下佢 佢就會熄咗

而大家只係想睇黃店既 可以禁右手邊類似感嘆號既物體,可以揀選自己想睇到既label

最後如果大家想完全取消既 直接禁關閉就可以了!

可能有啲1999同old news
但我今日先發現有呢個功能 真係方便好多
希望幫到大家
Thanks!!
岩岩整好左,好方便
聽日去食
old news is so exciting?
puwh
原來岀面熱門好似有個差唔多
都幫手推下
有好多黃店都無上個list 我諗佢地都唔想太高調
推!好用!
長推
有幾個版本?
同埋可以報料上去 不過要等時間批
但個網成日都load唔到
但係入一次就唔使再入應該
P牌幫推

隔離post都有黃到發光既有心人幫大家

港記雜貨店 意見徵詢
https://lih.kg/1672992

https://t.me/hongkongershop
深夜一推
但一quit咗google map再開返就會冇晒?
https://lihkg.com/thread/1672820/page/1

用呢個post 個方法好啲
IOS 都得
個網lag到on9
想懲罰黃店可以去ig: goodwest_standwithhk
有埋食評 分區餐廳 每日更新

感謝1020出錢出力黃店 大力懲罰‼️

屌, 好撚有用, 早講吖嘛!
Thx
咁會唔會自動update?
唔會冇曬㗎
你禁返佢一下 佢就會有返 唔識i o s係咪都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞