[Fantasy Earth Zero] 想搵返以前有玩FEZ既人

77 回覆
7 Like 0 Dislike
記得以前玩刺客場場反人水晶
好懷念阿

十隻刀/雙修遊亂水團
如果仲有港服就好啦

刀遊團好玩
以前黃國 , game名且呢個一樣
以前藍國墨戰條仆街P甲

黃國美甲
紅國血染
綠國T團槍遊
當年紅國炎鳥

同炎鳥
Btw 日版仲係電腦到 係既可以一齊玩,但vpn唔夠定 依排又好難抽到時間
藍國
玩過日服一陣 就冇玩
以前比爛橙呃唔少
紫國留名.... 大劍流同刀游....日服vpn太廢 又唔想比錢用vpn 好想有港台服開番
綠國留名
當年FEZ 花生又多又好玩
星星同學會印象深刻
綠國某A字頭既團
紅國
依家個輪盤個機率改到咁,抽都唔想抽
以前港服waiting online 玩家
紫國嚐血貴族
後來變左夜行
紫國 v團
黃國

想當年有跟團打國戰真係好好玩...
成隊人一齊行動互相掩護去拆塔
而家仲邊有game 玩到呢種感覺
我想問巴打們仲有冇人仲有玩 我想問你地用開咩VPN 介唔介意比條link黎 冇玩幾年 好想玩番 唔該
我想問巴打們仲有冇人仲有玩 我想問你地用開咩VPN 介唔介意比條link黎 冇玩幾年 好想玩番 唔該

之前用lava玩
都幾順
以前港服waiting online 玩家

waiting online, 好懷念
shift+enter 排隊法

之前用lava玩
都幾順

唔知點解喺hall 用唔到LAVA玩,出error 720 connect唔到
唔敢買 驚買完用唔到

之前用lava玩
都幾順

唔知點解喺hall 用唔到LAVA玩,出error 720 connect唔到
唔敢買 驚買完用唔到

可以試用兩個鐘

之前用lava玩
都幾順

唔敢買 驚買完用唔到

可以試用兩個鐘

就係試用connect唔到
原來咁多人仲掛住FEZ
呢個 post 都過左 3 年, 之前好似有個日ser group, 但好似前排又解散左
咦我覆左舊post
最近手痕想開番驚 都係不了

SE呢個開發商冇心繼續個IP
廢事日服執又sad多次
其實國戰Game咁少點解冇人抄下
不過依家都未必記得點玩

紫國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞