[Fantasy Earth Zero] 想搵返以前有玩FEZ既人

77 回覆
7 Like 0 Dislike
記得以前玩刺客場場反人水晶
好懷念阿

十隻刀/雙修遊亂水團
如果仲有港服就好啦
藍國刀遊
記得以前玩刺客場場反人水晶
好懷念阿

自殺式襲擊
我係玩開聖光

就係要玩到亂水唔會死先刺激
好鐘意玩呢隻game, 好考技術、teamwork、唔食裝備、著重戰略
但前幾年(遊戲橋子)港服執鬼左無得玩 得返日服同陸服
曾經轉過去日版但已經感覺完全唔同哂
日服好似已經唔多香港人玩
諗起以前晚晚幾個百人場 就好掛住同成班團友打團戰國戰
想問有無巴打以前有玩FEZ 又有興趣一齊玩返日服?
想搵返啲老手 多啲人一齊返日服玩 新手都ok

係咁二搵一條片比一啲無玩過既巴打了解下隻game先
https://www.youtube.com/watch?v=-cpM_PkL5wQ

如果有興趣想知多啲既先再google 幻想戰記/Fantasy Earth Zero

最近都岩岩玩返,Ching 一齊玩啦!

岩岩見到你個名 諗返起 「鬼整你」
你有無固定一個團/一班friend一齊玩呀?

而家無啦,係黃國又唔識人,一個人玩勁悶,又吹唔到水

睇下叫唔叫到多啲人玩啦 多啲人玩又唔同講法
封測開始玩 綠國

我係日服黃國
不過好幾個月無玩

有團?
當年紅國炎鳥
Ching 叫咩名,不如一齊玩,都係黃國
當年黃國
唔係C團
當年黃國
唔係C團

最正最癲係有一排合團 合左個好似叫聖光
百幾人online 晚晚同鳥合打
樓主而家有冇玩,一齊打
樓主而家有冇玩,一齊打

暫時update唔到隻game 卡住左
Win10用唔到applocale update唔到
零魂
樓主而家有冇玩,一齊打

我都係win10,但吾使用applocale,正接用工作管理員開game,再更新就得,連vpn都吾使開
樓主而家有冇玩,一齊打

我都係win10,但吾使用applocale,正接用工作管理員開game,再更新就得,連vpn都吾使開

係咪更新完入game個掣禁得既時候就開vpn,連完之後照常入game就得?
樓主而家有冇玩,一齊打

係咪更新完入game個掣禁得既時候就開vpn,連完之後照常入game就得?

吾開vpn係可以照更新,但入game要開game前開vpn,之後要打ac and password 先可以禁到個start掣
紫國紫閻
樓主而家有冇玩,一齊打

吾開vpn係可以照更新,但入game要開game前開vpn,之後要打ac and password 先可以禁到個start掣

唔知點解有連VPN定無連VPN都係唔得 更新唔到
黃國
樓主而家有冇玩,一齊打

最尾個張咪更完,之後要login先禁到start
樓主而家有冇玩,一齊打

日服係logic 先入game

搞掂左啦 而家大致上有兩個問題
1)亂碼
System: Win 10
轉左地區/時區做日本 + 語言已經新增左日文
但係launcher仲係會出亂碼+入到game改唔到日文名
Win10用唔到applocale,試過夾硬改相容性做Win7都係唔得

2)VPN Error
一直試用vpn gate 但轉用LAVA VPN試用版 喺宿舍connect時彈左個Error720出黎,Connect唔到
所以而家唔敢買黎用住 Lava Form有講解決方法 但係啲大陸term好難明 跟唔到 -> deadlock
但係vpn gate 多數高ping,仲要固定會爆ping 無可能keep 住長用

有無solution
紫國紫閻

廢團無人識
以前黃國 , game名且呢個一樣
以前藍國墨戰條仆街P甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞