[潮撐SoB] 曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[712]

1002 回覆
5 Like 3 Dislike
新傑斯 @.@
雲伯咪又係比人吹奏
其實曼聯每年除稅後先賺得個幾千萬鎊
點解唔一鑊過賣賺一大筆(起碼過億)之後玩其他更賺錢既項目 反正負債條數入佢左落曼聯acc
扣左佢用自己錢買曼聯個筆其他全部入佢家族袋
#mufc are interested in signing Bayern's Thomas Muller in the January transfer window #mulive [@cfbayern]
Sir Alex Ferguson:

“Most managers go to a club because it is a results industry; they're there to turn the fortunes of the first team [around] - that's why they get the job. I never thought that way. My philosophy was to build a football club.”
今日原來係朗隊生日
Who cares
快撚啲啦屌
請尊重 謝謝
今晚歐霸?
經濟嘅野同其他運動項目我唔太熟唔敢講
但肯定嘅係曼聯個品牌同marketing喺同業黎講絕對做得出色
睇下fb啲洗版打J po同啲二三線兵嘅ig followers數量就知

即使近年成績下滑都無阻佢地躋身最賺錢球會排名前列
前年力壓皇馬排第一 上季踢得差都有6.66億收入排第三
所以話格拉沙攞住呢隻金雞蛋 仲點會理你啲戰績

https://www.forbes.com/sites/robertkidd/2019/01/24/real-madrid-beat-barcelona-as-highest-revenue-generating-team-in-world-soccer/#75a38ca1b0df
朗隊任何一年都勁過依家d 前鋒攻中
原來輸果球羊咁on9 =.=

又未傳舉乜撚野手呀
有var你仲舉手做乜柒, 追撚左先la

https://www.youtube.com/watch?v=zaAB6XHib1Y
屌 左閘都要買啦
但收入唔等如真係賺到
曼聯支出都一樣多 睇返其實每季都係賺個幾千萬鎊 大把生意可以多過呢個數
當然如果當中支出係有筆錢扣左俾股東都仲淨賺幾千萬鎊又唔同講法
咁又明格拉沙點解會唔放曼聯
俾我就com鳩佢
做生意最緊要長賺長有啫
依隊西波踢到咁都有咁多傻仔買年票咁多史邦沙
邊度搵
再Keep 住無歐聯 又買到咩大名球星
史邦沙 商業叫價 都一定跌好多
直線抽擊摩狗

其實v92都接近費蛇呢個講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞