[潮撐SoB] 曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[712]

1002 回覆
5 Like 3 Dislike
咁都無進步
唔叫頂級啫 好咗好多啦
冬季就黎洗唔洗一億
TRAVELLING SQUAD
Sergio Romero, Lee Grant, Matej Kovar; Phil Jones, Ethan Laird, Victor Lindelof, Harry Maguire, Marcos Rojo, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams; Fred, James Garner, Daniel James, Jesse Lingard, Scott McTominay, Juan Mata, Andreas Pereira; Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford.

白lin漏頂過5少次已經

Shit
白LIN 除左進攻, 有咩好過史波?

史波仲要頭鎚入過好多角球
聽講係臭馬一件,成日去蒲

黎到九成學壞變IG star
Christian Falk @cfbayern

According to our information, Ralf Rangnick is a candidate at
@ManUtd. The former coach of Leipzig would be also interested in @FCBayern
冇可能買到
李城講緊入前四
https://www.youtube.com/watch?v=zaAB6XHib1Y
真係衰換人換得太慢
如果早十分鐘換jones出黎 頂冇哂氣嘅p仔 可能已經贏咗
垃圾羊
成日輸佢走甩
攞到波時又成日是尻但大腳踢上前
豪冇隊長 魅力
我曼有D 咁既隊長真係不斷沉淪
無 佢d頭鎚係英超直頭唔合格
英人身份 吹大左
英撚攻擊型中埸未來係Phil Foden

我暴咁多英人quota係都追bruno喇
放走Gomes遲早大爆發
Maddison一定唔係最勁
但係叫做可以即插即用 唔使適應英超
冬季想買都正路
我曼爭d冠軍級既球員帶住d小朋友 諗下pogba一去祖記成長得幾撚快 暫時gomes留係到睇唔到點發展
點都追艾歷臣喇仲Bruno
歐霸出佢好過聯賽出呀...
Eriksen hea過hea碧
其實摩狗已經試過即食
完全唔覺呢家有邊個世界級球星過嚟可以帶返生隊波

其實只要入件小明解決右翼問題
加個一線尾中埸 清走班文員
效果好有機會已經好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞