[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
閪波還閪波但南區的確榜首
ricky贏在有耐性嘅高層同神龍
有無人comment下唐曉峰踢成點?坐得遠睇唔清楚
睇翻白頭佬岩岩到香港啲片 啲英文好撚廢
上半場都唔知做乜羅梓前一仔後
出左球波俾龍門接實,其餘時間都冇咩表現
希望唔好再有教練擺佢去左閘不過其實以佢今日個表現係同齡黎講都真係幾超班
今季龍仔踢得麻麻

今日後備出嚟都無乜表現
在今場菁英盃賽事中,正選上陣並在下半場射入反超一球的畢頓,在賽後表示失望:「雖然這是我在傑志一隊的第一個入球,但球隊未能取得勝利,真的很痛心,我們可以取勝的!我們在這場創造了很多入球機會,都可以取得入球的,但這就是足球。」

說到球隊表現,他認為在上半場20多分鐘後開始入局:「當理文入球後,我們頓時醒覺,開始踢回傑志風格,控制比賽節奏。今場教練指示我站在邊線,幫助阿智(鞠盈智)和Aki(巴拉克),嘗試更多一對一,亦協助唐建文防守。」

最後,他期望下仗星期日的賽事能重回勝軌:「星期日是另一場菁英盃賽事,將會面對東方龍獅,希望屆時能取得勝仗吧!」

#SaplingCup
#wearekitchee
#突破界限
#BeyondTheLimits
屌奶星你班友係咪路呀
推po推咁快
唔操起個體能就乜都假
都係喺夢想嗰陣最勁
開定新post啦
[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (28)
https://lih.kg/1671559
屈dee女神
而家好似好肥好鈍咁
以前望落輕盈d快d
who
PUSH
屌那星快到一日一個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞