[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
心智未成熟會J錯對象
呢樣真 我要防守球員
搵個王睿嘅fd嚟都好呀
要j都唔係j佢啦
其實我唔明白
佢著到幾短我都唔會有歪念㗎
字改返 片河蟹
閣下心智成熟了
佢都係想你地咁姐

然後自己心中暗爽
周街大把呢種短褲啦
要幾飢渴先會去J佢?
搵木乃伊講波囉咁以後
咁就比個傻既亂帶風向
何銳呢條友上季喺花花踢 踢到降班
佢憑咩踢超聯
咪傻啦 出得個半場菁英盃
你估真係有港超踢咩
幫你寫多篇元朗人撐元朗波

【菁英盃前瞻】20191026 ~ 佳聯元朗 vs 富力 R&F - 係時候多出後生仔
富力R&F都應該源用番星期二人腳。
筆者FFmode
前鋒:巴西人,華人,阿根廷仔
中場:中國人,巴西人,加拿大人
後衛:華人,剛果人,墨西哥人,林衍廷
龍門:謝家榮

菁英盃就到,應該係時候比機會後生仔試下。
今場唔出幾時出呢,係時候俾年青球員機會證明自己,所以筆者我絕不介意輸得好難睇,亦不介意出多d年青球員而導致今場又8-0,咁當然筆者我都想球員們為證明自己,奔著贏波去。都係個句,為元朗搏盡 !

前鋒:鄧子均,祖連奴
中場:黃本銘,黃晉軒,基斯,陳曜燃
後衛:梁煒峰,法比奧,王睿,張顥覺
龍門:黃梓豪 ( 唔知有冇檔期 )
#為元朗搏盡
全民造波
屌你老母,大埔場波愈諗愈有可疑,竟然佢3鬼拍門,又岀大量常規正選球員,代表佢想贏呢場波,點解半場會做岀個個換人調動?3:1你會覺得對富力搵穩?定係點?第一個換人調動我可以幫你解釋,俾多啲年輕球員機會,換入文希換出辛祖。但係第二個,點解要換個龍門?個正選龍門表現可圈可點,表現正常。正常教練都唔會諗換龍門。場波上半場由3比1到,下半場完場5:3,太多疑點,究竟邊個教練做出呢個關鍵既換人調動,教練成為呢場波既關鍵人物。究竟大埔更衣室發生咩事?要求教練岀黎解釋。
唔知有冇檔期
勞烈斯
開波啦,冇車呀!!
換殼打吡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞