[ONCE]TWICE討論區(21) 黑天鵝名井南MINA生日粗卡!~

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
羽田安全到達

唔好走埋黎....唔好走埋黎丫拿
X!

佢個反應

我真係好想知如果佢哋硬錫落去定延會點?

應該會咁

定延唔中意被人BOBO 之前好似都試過

子瑜生日fansign果次第一個攬住子瑜頸,但唯一一個無錫落去

佢係唔鐘意係人面前bobo

係咪想女性化D

記得nayeon bobo佢,佢不知幾鐘意,笑到好開心

X!

佢個反應

應該會咁

子瑜生日fansign果次第一個攬住子瑜頸,但唯一一個無錫落去

係咪想女性化D

定延一直都係好女性化架喎,只不過短頭髮姐就俾人話佢似男仔
羽田安全到達

巴打係咪裝左gps
羽田安全到達

巴打係咪裝左gps

開返個twitter啦 好多消息

羽田安全到達

巴打係咪裝左gps

開返個twitter啦 好多消息

btw安全到達

志效未好番都要去日本
會唔會係去日本拍mv 呢排染哂頭

可能已經拍完新mv

個窿
志效未好番都要去日本

有份去好過無份去喎

志效要快啲好返

個窿

X!

佢個反應

應該會咁

係咪想女性化D

定延一直都係好女性化架喎,只不過短頭髮姐就俾人話佢似男仔

但都係成日比人話男仔

志效冇去

fucking bad

隻腳傷左拍下vlive 都得掛
好多人影到佢地,好多行李咁
@sin510723 志效穿著粉色衣服+圓圓的眼鏡

志效也有一起去日本,只是坐著輪椅不方便跟孩子們一起行動
大家不用擔心喔😊

志效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞