[ONCE]TWICE討論區(21) 黑天鵝名井南MINA生日粗卡!~

1001 回覆
57 Like 19 Dislike

唔好走埋黎....唔好走埋黎丫拿
X!

NaMo 食住花生等睇戲

https://twitter.com/dubuponyooo/status/845871401345044480

Saida fans 詳細分析 nayeon仲以為sana選多賢

sheshe

專一既賢賢 愛上 花心既sana

賢賢唔睇嗰下真係....

痴心錯付
有冇人買左泰版專輯
話說JOOX有lane2 down
佢地依家去日本

咁早?

過日本拍MV?
有冇人買左泰版專輯

為左個Pop-up card買左
有冇人買左泰版專輯

張小卡中左邊個?
有冇人買左泰版專輯

張小卡中左邊個?

聽講同一地方買都係果D卡

無錯,但係spotify 仲係未有

X!

佢個反應

我真係好想知如果佢哋硬錫落去定延會點?

應該會咁

定延唔中意被人BOBO 之前好似都試過

spotify 食屎狗
最愛尤達企鵝留名
佢地依家去日本

咁早?

過日本拍MV?

可唔可以ff下去日本拍團綜?
佢地依家去日本

咁早?

過日本拍MV?

可唔可以ff下去日本拍團綜?

幾時再有twice tv 好想睇演唱會花絮

X!

佢個反應

應該會咁

子瑜生日fansign果次第一個攬住子瑜頸,但唯一一個無錫落去
佢地依家去日本

好奇一問 你點知?
竟然咁快去日本

spotify 食屎狗

都係果句 買左碟就自己入歌啦 有幾難呀
用iTunes PC版抄歌幫你入埋歌名同相 好方便
去日本定仲係韓國
有冇人買左泰版專輯

張小卡中左邊個?

聽講同一地方買都係果D卡

真有其事?我中左小隊
https://twitter.com/zyleetw/status/845963803015634944

金浦都有飛日本嘅線
原po話左係去日本
想入家姐首歌
https://twitter.com/zyleetw/status/845963803015634944

金浦都有飛日本嘅線
原po話左係去日本

冇所謂啦,都唔係黎香港

X!

佢個反應

應該會咁

子瑜生日fansign果次第一個攬住子瑜頸,但唯一一個無錫落去

佢係唔鐘意係人面前bobo

係咪想女性化D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞