《草莓100%》續篇漫畫將開啟連載 成年後的故事?

316 回覆
38 Like 4 Dislike
最理想係真中成日要外出拍野,搞到西野西痕,比帽真中帶。真中好撚傷心,去左北大路間旅館,用北大路既身體黎忘記一切。但真中知道咁樣唔係一個好方法,就諗起以前既種種,原來最岩傾既都係才女東城。真中鼓起勇氣約東城出黎,發覺東城成熟左靚左,同佢好似有講唔完既話題咁,最後BBQ……

No ntr 最好無帽誤會only 然後4p

咁真中好快無貨賣
最理想係真中成日要外出拍野,搞到西野西痕,比帽真中帶。真中好撚傷心,去左北大路間旅館,用北大路既身體黎忘記一切。但真中知道咁樣唔係一個好方法,就諗起以前既種種,原來最岩傾既都係才女東城。真中鼓起勇氣約東城出黎,發覺東城成熟左靚左,同佢好似有講唔完既話題咁,最後BBQ……

咁真中好快無貨賣

東南西北4P
真中係旁邊打丁
東城世界第一
河下打後冇套收得
食老本

初戀限定同御姐我覺得唔差
淨係覺得套G丸大作戰麻麻地

御姐進行時
好撚鍾意呢套
年經草莓
當年我都有為左東城出POST平反
東軍
老老寶寶
東城最多係知己LV
有共同夢想, 性格一樣內向被動
如果一對情侶係咁九成分手
老老寶寶
東城最多係知己LV

係 而且一定係條女比個大草/天地lvl冧掂

西野bb呢方面夠醒目識保持一定距離
河下打後冇套收得
食老本

御姐進行時
好撚鍾意呢套

呢套我都覺得幾好睇
斬得太快
河下打後冇套收得
食老本

御姐進行時
好撚鍾意呢套

呢套我都覺得幾好睇
斬得太快

呢幕真係好sad
老老寶寶
東城最多係知己LV

東城始終如一,唔好老屈佢係呢啲臭雞
反而西野郁啲就分手,又自己走左去
咁樣對一段感情黎講實在太危險
有時候性格相近先可以走得更遠,對住對方就好似對住自己咁,默契係好珍貴
老老寶寶
東城最多係知己LV

有時候性格相近先可以走得更遠,對住對方就好似對住自己咁,默契係好珍貴

同意呀
腰斬王
河下打後冇套收得
食老本

御姐進行時
好撚鍾意呢套

呢套我都覺得幾好睇
斬得太快

初戀限定好能正

咁真中好快無貨賣

東南西北4P
真中係旁邊打丁

笑到瀨屎
河下打後冇套收得
食老本

御姐進行時
好撚鍾意呢套

呢套我都覺得幾好睇
斬得太快

初戀限定好能正

多線發展係一個幾好嘅嘗試
老老寶寶
東城最多係知己LV

同意呀

真涼巴打
老老寶寶
東城最多係知己LV

同意呀

真涼巴打

講到尾都係價值觀唔同 你就覺得夫妻應該係同性相近 我就覺得男女互補不足
東城係輸自己 大把機會贏 一味拖
最後咪

中段開始其實都已經幾明顯係偏向西野果邊黎END
約會,活動,次次東城想同真中就有誤會/阻礙
但同西野差唔多次次都成功而且有深刻回憶
積積埋埋咁多回憶搞到最尾東城的起心肝都救唔返
人地個心已經去左西野度

其實好似話河下本身都未諗東定西end
係後來睇人氣決定
東軍+半個北軍
一直都唔係好get到西野嘅魅力
第一套有成套漫畫係屋企就係佢
幻想型毒撚先會鐘意東城 現實根本西野完勝 北大路=免費雞

終於有貼地人

事實!

西野咪又係臭雞

西野係mk臭雞一隻

痾尿你都唔想窒窒吓啦,何況溝女,西痕司爽幾多

中意睇鵪鶉應該搵葦月伊織

I"s又係經典
瀨戶一貴呢個角色真係好撚乞人憎
係後段先好少少
伊織
不過我諗呢度好多人係事後成套睇先覺得呢套嘢唔爛

一口氣睇哂好正
一路向西

東城係正

西野太港女老謀深1算了

佢點老謀深算法 做任何事都係為你 幾好

真係cls
完全係老屈
無睇過/唔記得就重睇啦

利申: 西
一路向西

東城係正

西野太港女老謀深1算了

佢點老謀深算法 做任何事都係為你 幾好

真係cls
完全係老屈
無睇過/唔記得就重睇啦

利申: 西

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞