《草莓100%》續篇漫畫將開啟連載 成年後的故事?

316 回覆
38 Like 4 Dislike
都同西野結左婚 仲有咩好續?

誤會
外遇
女女女
爭家產
BBQ
重睇一次先
已有唔記得晒講咩
Ike Ike
識睇就知呢個作者其實得套Lilim kiss(給我一吻/親親小魔女)好睇+完整

呢套我都有睇 短得黎又唔差

佢作短故先掂,草莓根本亂鳩咁嚟,去到一半已經爛,開始鳩拖鳩作
呢套sweet好多,又有啲少女漫畫嘅feel
同埋睇完你就明作者係設定東城先係主角type
識睇就知呢個作者其實得套Lilim kiss(給我一吻/親親小魔女)好睇+完整

佢作短故先掂,草莓根本亂鳩咁嚟,去到一半已經爛,開始鳩拖鳩作

我果陣睇完草莓先睇親親小魔女
女主角可以話係東城嘅原型
不過淫好多
東軍
有冇可能係講東城同第2條新仔嘅故事...
最理想係真中成日要外出拍野,搞到西野西痕,比帽真中帶。真中好撚傷心,去左北大路間旅館,用北大路既身體黎忘記一切。但真中知道咁樣唔係一個好方法,就諗起以前既種種,原來最岩傾既都係才女東城。真中鼓起勇氣約東城出黎,發覺東城成熟左靚左,同佢好似有講唔完既話題咁,最後BBQ……
西軍

女主角爭輸仔呢個點都算爆丫

東軍輸左就話亂鳩咁黎
西軍贏就贏左喇,你班東軍
北軍報道
等睇好似白色相簿2 coda咁撚樣

東軍輸左就話亂鳩咁黎

老實講,嗰陣做到一半(最尾先知大概係一半嘅位置)
就覺得呢套嘢開始爛,嗰陣都未知西軍會贏啦
不過我諗呢度好多人係事後成套睇先覺得呢套嘢唔爛
不過我諗呢度好多人係事後成套睇先覺得呢套嘢唔爛

補充,嗰陣連載其實好難頂
第8頁都未有南軍

拎東城同冬馬BB比?

如果真係咁日本仔肯定會燒書
無可否認當年西軍軍力比其他三路高好多

拎東城同冬馬BB比?

冬軍加冬馬黨路過

拎東城同冬馬BB比?

東軍加冬馬黨路過
又想翻睇
一路向西

東城係正

西野太港女老謀深1算了

佢點老謀深算法 做任何事都係為你 幾好
最理想係真中成日要外出拍野,搞到西野西痕,比帽真中帶。真中好撚傷心,去左北大路間旅館,用北大路既身體黎忘記一切。但真中知道咁樣唔係一個好方法,就諗起以前既種種,原來最岩傾既都係才女東城。真中鼓起勇氣約東城出黎,發覺東城成熟左靚左,同佢好似有講唔完既話題咁,最後BBQ……

No ntr 最好無帽誤會only 然後4p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞