依家apple奶共奶到咁明顯,應唔應該裝修apple store?

911 回覆
125 Like 2501 Dislike
笑9大陸仔反日 但用日本野 反美但用iphone

講大陸仔 有無連埋睇?
唔好咁撚on9好冇
拉沉
不推文
Hello sir
蘋果在深圳富士康設廠, 其實已是一大奶共證明, 但唔代表要裝修 ge
你無計出聲ma,今日見住三四個post叫人燒列車燒地鐵,依家又叫人搞apple store,之前郁唔到人搞清真,依家又重覆技倆
Sir this way
成個運動無大台,全部都係自發參與,既然講到前線咁多問題,自己咁唔妥人哋點裝飾裝修,咪自己組團做,係要將自己一套搬落人到算點,罵前線算點,想起大台?
邊夠膽 唔驚美國爸爸收水咩
的確. 其實同支那睇NBA一樣, 講真, 香港人其實自己都做唔到, 搞奶共APPLE 相反仲好多人買
想美國幫手就唔好搞美企啦, 盟友既野大家俾下面咪算.
奶共係商業決定黎, 做生意梗係錢行先, 大家係咪對商家佬有咩誤解?
佢無好似扑野家, 美心咁抹黑/ 打壓我地, 無必要去搞.
同埋我地真係無咁多人手, 咁多兵力, 咁多文宣去開咁多火頭.
識得話人唔識話自己
你係敢嘅一早自己組團搞
洗撚喺到吹風叫人搞咩
嘩。。。嘿嘿嘿嘿嘿嘿。。。
ifanboy 思維
都係果句 我只會三不
但你諗搞小米呢哦 我唔太認同 唔會主動
一嚟 佢做生意 冇呃你又冇呃我 佢做生意 你可以選擇唔幫襯 但主動搞奆 除非佢哋支持送中 否則唔需要 銀行都咁多間
我之前都講過搞佢哋唔都冇乜實際用途
你話360 美心 支持奶共 支持黑社會 出晒面就話姐 如果你話apple 小米 做生意 又唔係去助長中共政權 老實講 我唔會去搞 但唔會割蓆同任何指責 前線決定
如果勢要講 香港唔小鋪頭都要死
專搵支那錢 價真棧
尖咀旺角藥房 三大化妝鋪 dfs 金鋪
仲有支那開過嚟
海底撈 喜茶
仲有一堆一鳩插晒旗
華潤 中石油 中石化 dji Lenovo
仲有奶共美企
Nike 迪士尼

但佢唔出聲 我就算 因為佢哋生意佬 錢永遠擺係人權之前 佢哋自己識走位 當冇錢搵 佢唔會中国係寶 只當佢一篤屎
你唔能否認 中国的確對佢哋嚟講一個收入唔錯嘅來源 我哋唔係佢哋大老細 佢哋唔聽我哋屌 好正常 不過佢哋冇屌過我哋 冇郁過我哋 我哋要諗吓郁佢哋啱唔啱
如果前線有足夠理據 我始終如一 盡守三不
apple d二手科技當新野呃 i豬
好多野都抄 an
對住pixel 4直情食塵
唔撚掂 pixel 4個樣好過3少少

我一直親生仔支持者 可惜2開始極失望
樓主想點...關埋d咁嘅post
咁又唔好 , apple塊大玻璃值成億
外國運番黎,超重,裝工難,
如果你下面掉舊石頭整花左佢都大撚獲
千奇唔好
所以我成日話唔好攪玻璃唔好攪 mtr廣告
到時客戶揾 mtr. clam. 番錢就大撚獲
係咪想割?
你攪 US Icon 目的係想剎停人權法?
唔係割,係斬柒班ifanboy
狗ac
幾個U.S. Senator 都聲討apple喎

但未到要裝修的地步
裝飾(連儂牆、噴字)比較適合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞