依家apple奶共奶到咁明顯,應唔應該裝修apple store?

911 回覆
125 Like 2501 Dislike
Exactly
呢期連登勁多鬼
起我底先
其實係想講裝飾sorry巴打
https://lihkg.com/thread/1666613/page/1?fbclid=IwAR1scSogSh1o0cyB-1NhTQGasfqH2wNI5CfiR8JD_Mp0WXINxXT7IXlVUBw
可以睇下先,咁樣算唔算公開?
其實係想講裝飾sorry巴打
你係咪咁都分唔到佢點解要用华?
其實想講裝飾 sorry巴打
美國有近十個議員出左聲 , 睇埋 apple 點後續先啦
只係將一個apps下架就要裝修?
咁既全港好多舖都要啦

講得出果個真係好鬼。

唔用蘋果唔通用an機?好多人支場運動但係仲要面對現實返工,用蘋果返大陸做野肯定比an機安全,an機插一下乜野資料都俾中共過晒。你咁講好鬼囉。
唔係香港人逼外國公司歸邊,而係好似之前nba單野咁,喚醒美國人支那既威脅,可以係twitter打文宣戰,仲爆過nba單野
可以起我底
其實我係想講裝飾 講裝修先會引到連登仔入黎咁解
大陸人唔敢反抗
其實我係想講裝飾 講裝修先會引到連登仔入黎咁解
呀sir個ac之前都冇咁留意政治架wo...定係拎左人地手機出po?
short 撚咗?
但好多ifan boy唔覺得apple奶共
apple要簡奶支那定係支持西方核心價值
其實係想講裝飾,係想引連登仔入黎者sorry
同埋呢間係美資公司根本唔能使勇武黎懲罰

樓主返去狗屋啦
咁我地可以助d議員一力,係佢門口反對奶共,上國際頭條
金主公司係唔可以攪?
黑警又偷人手機出post帶風向🤔
no no! https://lihkg.com/thread/1666613/page/1
睇下呢個先再決定
Apple 始終係美國企業,人權法未過架
可唔可以唔好乜都話裝修
講左幾多次點解要裝修呀 抺黑示威者/中資
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞