Ctrip買機票可唔可靠?

70 回覆
2 Like 4 Dislike
個po引左好多女

咁撚多仔你戇鳩嫁
Ctrip訂大陸同台灣都冇問題
其他地區未試過
試過永安app訂 之後岀收據有ctrip logo 應該都ok

機票都係大家炒黎炒去
試過永安app訂 之後岀收據有ctrip logo 應該都ok

機票都係大家炒黎炒去

炒乜鬼

永安俾ctrip買左啦
試過訂日本櫻花季酒店
book完又唔即刻confirm
過兩日先話無房
訂過大陸酒店,隔两日打來話間酒店房貴左,一係我加錢一係退錢,正仆街on99

機票都係大家炒黎炒去

炒乜鬼

永安俾ctrip買左啦

有得揀就唔好揀ctrip

foogle 下就知,大陸野好蠱惑

機票都係大家炒黎炒去

炒乜鬼

永安俾ctrip買左啦

香港最大個幾間旅行社,唔係比大陸買左,就係大陸資金係大股東
個po引左好多女

紅色字就女咩
Ctrip 都信唔過咁你去官網訂算啦

Google 下就知大把人中過伏
大陸公司好撚古惑
用EXPEDIA 好過

機票都係大家炒黎炒去

炒乜鬼

永安俾ctrip買左啦

所以完全唔幫襯旅行社
機票自己去官網買, 酒店用booking.com 去到酒店先比

機票都係大家炒黎炒去

炒乜鬼

永安俾ctrip買左啦

我想問東瀛遊有無咩大陸資金買咗
老母幫襯過中過招
好彩最後都退到錢
老母幫襯過中過招
好彩最後都退到錢

聽過有2公婆請哂假去日本旅行
出發前一星期先話無飛, 全數退錢
當時再買一星期後既機票要$9xxx 一張
最後佢地蝕酒店錢同成個禮拜係香港9 fing fing

機票都係大家炒黎炒去

炒乜鬼

永安俾ctrip買左啦

東瀛遊應該仲係港資
用EXPEDIA 好過

早幾日有人出post 屌,
不過個單係hotline 問題
用EXPEDIA 好過

早幾日有人出post 屌,
不過個單係hotline 問題

試過用戶名直接落單做左乘客名,要去機場前先發現,課金二百幾蚊先可以上到機,DLLM
劉鳴觀察

利申:一直都是官方網站買
暫時買過台灣機票/酒店都無事 岩岩訂左張克羅地亞內陸機 有埋機票code. 上網即check個機票數有無少到 應該都無問題
自己買過機票去台灣無事
但聽啲酒店fd講,ctrip成日爆左房都仲賣俾客
買咗去Melbourne機票
check e ticket number無問題

機票都係大家炒黎炒去

炒乜鬼

永安俾ctrip買左啦

東瀛遊應該仲係港資

上次佢地個CEO嚟到我學校講talk
係乜乜政協仲要不停歌頌祖國
港資有如何
永安買酒店有冇伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞