黑警已成功以XRY軟件讀取並複製

37 回覆
9 Like 49 Dislike
【1020 尖咀見】真。遊行指南參考
https://lih.kg/aksjJwU
唔知咩黎 先推
推!!!
呢個apple唔會唔理 (因為FBI都會用到)
Apple未做野前大家小心
俄仔都未解到telegram 班狗憑咩
推 小心為上
其實apple冇嘢可以做到,apple A5 至 A11比人搵到hardware漏洞,冇得patch, 即係iPhone X及先前出嘅iPhone都中招
source?
fbi餓客都破唔到幾時到香港破解
fbi都唔得香港政府得?
IT Popo有咁勁就唔使做Popo啦
第5點好撚on9,apple奶共已經世界第一
> 如telegram內的"Secret Chat" 以至於已被刪除的chatroom亦能成功追溯。

其實冇人講係popo破,係話popo用XRY extract到data喎

Google咗一陣XRY,似乎係某啲condition下真係可以由locked iphone extract到data。但android因為太多廠做,間間都有唔同的customization,變咗破到的唔多
應該係買
甚至於iCloud內儲存的資料亦被成功復原

推你老母咩 咪on9啦 成班智障
而就通訊軟件,如telegram內的"Secret Chat" 以至於已被刪除的chatroom亦能成功追溯。<<
咪係 , 無留底, 完全消失既野點追溯, 九up
bypass電話本身的encryption,直接讀取並複製資料至另一部device

encryption同password識分未呀智障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞