呢條八婆個ig snap痴撚左線

752 回覆
23 Like 596 Dislike
屌你嚇死人咩

On9 樓主 屌你老母 小學雞玩泥沙咁撚樣
人地post乜撚野洗唔撚洗問過你先啊 你都係其中一隻follow緊條女既狗公喳 屌你老母臭系
你一開始屌鳩條女老母 人地未撚屌柒返你已經好撚有家教 仲要話鳩人態度差
好奇心 好想睇!但又好驚睇完會嚇死 可唔可以搵人描述下係咩恐怖相
好奇心 好想睇!但又好驚睇完會嚇死 可唔可以搵人描述下係咩恐怖相

第一張女鬼咁款 有啲血咁
第二張人型怪物 無咩特別
第三張疑似女屍 反白眼咁

總結樓主好垃圾 咁都嚇到屌人老母 你估屌人老母唔洗付出代價
柒毒保險狗樓主因為無錢去日本叫雞 就想係ig搵免費雞屌 以為自己好靚仔走去direct人話unfollow 諗住人地挽留你 點知人地一句ok就收你皮 咁梗係唔gur啦 心態成個 如果你知我係邊個你一定唔夠膽串我.jpg 既肥毒咁撚樣想比d顏色人睇 但自己無財無勢可以點呢 諗住自己係網絡黑社會咁post人上黎 點知無人支持

勸你一句 小學雞就返入你老母個閪到唔好出黎啦

對唔住
屌你老母
樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇
就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖
結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到
最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相
好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎
咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲

爬文啦屌你老母

你新黎?

貼潮文都唔睇清楚先貼
咁都可以當人真心
仆街嚇鳩死我
=.=
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞