呢條八婆個ig snap痴撚左線

752 回覆
23 Like 596 Dislike
好一面倒 真係估唔到依家連登變左高地

你覺得樓主是對的?

唔覺有咩錯

比著我IG禁禁下禁到依D野出黎真係會屌一聲
樓主衰語氣成個女人咁姐

屌一聲然後放人上連登 再同事主講我要Unfollow你 事主話ok 就唔甘心話放人上高登

話人態度唔好就放上連登痴撚線, 支持佢嗰班on9返5p啦

你覺得樓主是對的?

唔覺有咩錯

咁條女有咩錯 人地po乜柒關你撚事咩講真

你覺得樓主是對的?

唔覺有咩錯

比著我IG禁禁下禁到依D野出黎真係會屌一聲
樓主衰語氣成個女人咁姐

屌一聲然後放人上連登 再同事主講我要Unfollow你 事主話ok 就唔甘心話放人上高登

話人態度唔好就放上連登痴撚線, 支持佢嗰班on9返5p啦

仲要叫大家上去睇 樓主好得去邊?
人地post咩關你撚事咩,小學雞到咁
花式上位

可止花式 想出位就奸奸上身
條女叫人del番個post
姐係有追post啦
比人po成甘仲唔出黎爆番人
講真 甘都忍得?

甘你老母比狗屌
最on9係 樓主話放上高登叫人小心啲
然後放出黎比人睇伏9人
你唔擺上黎都無人會睇到啦 白撚痴
根本放人上黎係報復/要脅行為
仲要扮係好心提醒世人咁
小學雞都不足以形容你
如果係我碌碌下ig見到真係會嚇撚死
但樓主真係好on9
以為自己係邊個
嚇死
個女仔身材係幾正既

我都係咁話
個女仔身材係幾正既

我都係咁話

痴撚線正到仆街
小學雞打交 哦!你打我!等我話比老師聽先!

樓主:等我放上高登先!
嚇死

ban左冇野睇,你睇咩嚇死
樓主谷精上腦呀
嚇親就代表要放上嚟架喇咩,我老友嚇我我使唔使報警
負評係比樓主 請你好好反省
覺得樓豬應該係度求緊條女唔好爆佢出嚟
singyic 唔該快啲係ig爆樓豬thx
覺得樓豬應該係度求緊條女唔好爆佢出嚟

係呀係呀
好型呀樓豬 有連登ac 可以post人地上連登
我屌你老母呀樓主
嚇撚到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞